Dit lokale transport og flyttefirma! 

BM Trans & Flyt og Universal Transport & Flytteforretning er et erfarent transport og flyttefirma, som blev etableret i 1991.

Firmaet beskæftiger sig med alle former for flytte- og transportopgaver i både ind- og udland, for såvel det private erhvervsliv, som det offentlige.

Vi har derudover et lagerhotel, som benyttes af en lang række danske virksomheder.

Vi råder over en lagerkapacitet på 20.000 kvadratmeter, heraf en nybygget terminal på godt 8000 kvadratmeter, der suppleret med en vognpark på godt 50 køretøjer, på bedste vis gør os i stand til at imødekomme vores kunders krav om en hurtig og præcis logistikløsning.

Unibox

Universal Transport og Flytteforretning ApS etablerede i 2008 UniBox. Efter mange års erfaring med flyttegods og lagerhotel, ønskede vi at kunne tilbyde den optimale løsning inden for opbevaring.
 
Hos UniBox tilbyder vi depotrum, som er moderne og aflukkede rum. Vi har 24-timers videoovervågning, alarm og klimakontrol. Rummene er let tilgængelige hele døgnet alle ugens dage, så du kan altid hente og bringe dine ting, når du ønsker det.Kontakt os i dag og få et godt tilbud.


Vi håber at kunne være dig behjælpelig med dine opgaver, og vi ser frem til at høre fra dig.

Vores telefoner er døgnbemandet, så skulle behovet være der, er vi altid inden for rækkevidde.

Disse kvalitetsgodkendelser er din garanti for en reel behandling.

Begge hjemmesider på : www.universalflyt.dk & www.bmtrans.dk & www.universaltransport.dk

Universal Flytteforretning


Følg med på Facebook

bubble