Ejendomsmæglerfirmaet Riishøj - når du vil bo dejligt på landet

Bag ejendomsmæglerfirmaet Riishøj står Merete Schwartz og Peder Riishøj med speciale indenfor salg af landbrugsejendomme, herunder produktionsejendomme, hesteejendomme, lystejendomme, nedlagte landbrugs-ejendomme og ikke mindst større og mindre liebhaverejendomme.

Med mere end 30 års erfaring er Ejendomsmæglerfirmaet Riishøj klædt rigtigt på til at sikre dig den bedste rådgivning i forbindelse med vurdering og salg af din ejendom.

Altid opdateret og målsætning
Riishøj følger markedet tæt og holder sig altid opdateret omkring de nyeste tendenser, samt altid orienteret om de nye love og regler, som har betydning for de typer ejendomme, som Riishøj udbyder

Målsætningen er at bevare lange relationer til alle kunder, og altid arbejde ud fra at give kunden den bedste rådgivning og ultimative service.

Horsens og hele det østjyske område
Forretningens geografiske udgangspunkt er det østjyske, med nordligste område op mod Århus, det sydligste til Fredericia og vestligste ud mod Give. Vores kontor ligger i Hatting, lidt uden for Horsens.

Vil du købe eller sælge, eller blot have en vurdering af din ejendom, er du altid velkommen til at kontakte Ejendomsmæglerfirmaet Riishøj v. Merete, Chris og Peder til en uformel snak om dine muligheder.

Ejendomsmæglerfirmaet Riishøj  
Merete Schwartz, Chris Apelgren Kjer og Peder Riishøj
Ring 7565 3289


billede1alleny.jpg


Følg med på Facebook

bubble