Skal dit næste selskab holdes i Håndværkerforeningens historiske lokaler?

Håndværkerforeningen tilbyder smukke selskabslokaler til din fest

Livets store begivenheder fortjener at blive fejret med manér, og hvilken bedre måde at gøre det på, end at invitere dine gæster indenfor i vores historiske og smukke rammer.

Vi har altid betragtet det som en tillidssag, at få betroet en så stor opgave som en fest er. Det er selvsagt vores fremmeste opgave at sørge for, at du og dine gæster får en uforglemmelig oplevelse, når du holder en fest hos os.

Vi sørger for at sætte de smukke rammer for din fest, i vore selskabslokaler i HåndværkerForeningen, så du kan nyde festen og dine gæster.
Du skal ikke tænke på andet end at nyde festen, og lade os stå for alt i kulissen, som sikrer at din fest glider gnidningsfrit og giver dig en uforglemmelig dag.

Selskabslokalerne kan danne rammerne for alle slags selskaber, uanset om det er fødselsdag, fest, reception, bryllup, barnedåb, konfirmation eller mindehøjtidelighed.

Kontakt os gerne, og lad os tage en snak om dine ønsker. 

Folkene bag HåndværkerForeningen

Vi er et brødre-par fra Horsens, som i dag driver Horsens Håndværkerforening. Vi startede januar 2017.

Simon er uddannet kok og har arbejdet bl.a. på Castenskiold og senest på Varna Pælet i Århus.

Morten er uddannet tjener og har arbejdet bl.a. på Falsled kro, Hotel Opus og været restaurantchef på Hotel Sixtus i Middelfart.

Gastronomisk laver vi mad fra bunden med masser af smag af sæsonens råvarer, ligesom vi gerne bruger lokaleråvarer, hvor det er muligt.

Nærvær er meget vigtigt for Os. Vi er nærværende for vores gæster, og gør os umage for at skabe en unik oplevelse for alle gæster, som besøger os.

Vi tror meget på personlig service skal serveres fra hjertet og det bestræber vi Os på hver dag, samtidig med vi serverer god og smagfuldt mad, anrettet elegant og moderne, i Vores historiske og fantastiske smukke rammer.

video-1562150919 from Jørn Simmenæs on Vimeo.


Følg med på Facebook

bubble