Hobbycentret i Horsens - et stort paradis for hobby entusiaster

Sortimentet hos Hobbycentret i Borgergade er stort. Alt hvad du behøver, findes i Hobbycentret. Altid et besøg værd.

Hobbycentret er en stor hobby butik i Horsens fyldt med mange forskellige hobbyartikler, perler, 3D, kort, broderier, maling og meget mere. Kun fantasien sætter grænsen. 

Hobbyartikler til din næste begivenhed
I Hobbycentret kan du finde artikler, der vil gøre din næste begivenhed festlig. Det gælder både til børnefødselsdagen, skolestarten, fødselsdagen, konfirmationen, studentergildet, påsken, pinsen, halloween og julen mm. I butikken vil du blive inspireret og med sikkerhed få gode og sjove idéer. 

Mange forskellige hobbyartikler
Et besøg i butikken i Borgergade viser det med al tydelighed. Lige fra lim og klæbeprodukter, scrap ark, papæsker, kegler og dyr, pynt og glimmer, stickers, værktøj, magneter, træting, perler, stjernestrimler, hobbymaling, kunstner farver, smykkedele, bånd, bogstaver og tal, kort og kuverter, samt alle former for festartikler, til papir og karton.

Hobbyartikler som ren terapi
Mange af de besøgende gæster i Hobbycentret finder stedet som ren terapi. Et sted hvor blodtrykket falder, roen trænger sig på og de kreative tanker stimuleres.

- Det må gerne føles befriende og behageligt at komme ind i butikken. Et skifte fra hverdagens stress til rolige omgivelser, med plads til fordybelse og kreative tanker, fortæller indehaver René Østergaard, der har haft den 300 m2 store butik i Borgergade siden 2013 og været i branchen i snart 27 år. 

Velkommen hos Hobbycentret i Borgergade 12 i Horsens. 

 


Følg med på Facebook

bubble