Frederiksgades Slagter / Stenderup Forsamlingshus er specialister i ”Mad ud af huset”

Familiefester, receptioner, konfirmationer, bryllupper, studenterfester og så videre – du går aldrig forkert i byen, hvis du vælger Frederiksgades Slagter / Stenderup Forsamlingshus som din ”Mad ud af huset” leverandør.

I rigtig mange år lå der en ganske traditionel slagterforretning i Frederiksgade i Horsens, med masser af kød-udskæringer i kølerdisken, pålæg i lange baner og alt, hvad der ellers hører en slagterforretning til.

På samme tid dyrkede slagtermester og indehaver Poul Erik Sørig og hans bror, Leif Sørig ”Mad ud af huset”-konceptet, og den del kom stille og roligt til at fylde mere og mere i brødrenes hverdag og i 2017 var ”Mad ud af huset” efterhånden kommet til at fylde så meget, at brødrene måtte træffe et valg – hvor skulle fokusområdet lægge? Valget var ikke så svært for Poul Erik Sørig – den traditionelle slagterforretning blev droslet ned og kræfterne lagt på mad og smørrebrød ud af huset til alle slags festlige lejligheder.

Døren til slagterbutikken er stadig åben

Nok ligger der ikke længere bøffer og pålæg i køledisken, men du kan stadig blive betjent i butikken – blot du ringer i forvejen. Slagterens gode spegepølse og rullepølse eller hvad du i øvrigt måtte ønske, kan stadig købes i Frederiksgade, når blot du ringer i forvejen. Det gælder også, når du står og mangler et par gode bøffer til en hyggelig fredag aften med den bedre halvdel, eller hvis du har inviteret venner til grillhygge i weekenden.

Grill-grise og carvery-bord

Mange lokale fester har gennem årene fået velsmagende mad fra Frederiksgade. De populære menuer, carvery-borde med alt hvad hjertet kan begære, julefrokoster med de traditionelle ingredienser og så er grill-grise blevet det helt store hit hos slagteren i Frederiksgade.

Efterhånden har populære grill-grise udviklet til at være et helårs hit. Men selvfølgelig er der ekstra stor efterspørgsel på grill-grisene i sommerhalvåret. Når højsæsonen buldrer der ud af, bruger Poul Erik og Leif ekstrem mange timer og dage på at grille grise i Horsens og omegn. Slagterne tænder op i grillen tidligt om formiddagen, sørger for at grisen kommer på grillen tids nok, kigger til den flere gange i løbet af dagen, og når grisen skal serveres, sørger de også for udskæringen.

Arrangerer festen i Stenderup Forsamlingshus

Mangler du stedet til festen, kan Frederiksgades Slagter også hjælpe dig med at det. Rigtig mange vælger at lade slagterne stå for hele arrangementet, og så er lokaliteterne Stenderup Forsamlingshus.


Mad ud af huset - Se menuerne her

Info om Grill-gris

Lej Stenderup Forsamlingshus


Følg med på Facebook

bubble