Hair Style - det bedste til ham og hende

Salon Hair Style blev åbnet 1989. Susanne From og hele teamet driver en eksklusiv, moderne og moderigtig salon, der hele tiden er på forkant med tidens mode og nyeste trend.

Salon Hair Style blev åbnet 1989. Indehaver Susanne From og teamet driver en eksklusiv, moderne og moderigtig salon, der hele tiden er på forkant med tidens mode og nyeste trend.

Hele teamet er veluddannede og deltager ofte på specialkurser i både ind - og udland. For Hair Style er det et meget vigtigt parameter hele tiden at udvikle personalet, således de dygtiggør sig og er klædt på til at møde morgendagens udfordringer.

Hair Style sætter en ære i at yde individuel og personlig rådgivning, og have tiden til at drøfte og studere nye frisurer med vores kunder. 

Vi er meget kreative, elsker at fordybe os i vores arbejde og på den måde arbejde med at give kunden den bedste oplevelse.

Det handler om at finde den helt rigtige frisure til kunden og have modet til at forny sig hele tiden. Hos os er dialogen helt afgørende. Derfor tager vi os god tid til alle vores kunder. Og det er altid med en dejlig tilfredsstillelse og stolthed, når vi sender kunder fra salonen med et helt nyt look.

Når man som kunde forlader salonen glad og tilfreds, så ved vi af erfaring, at det er et højdepunkt for ethvert menneske. Derfor gør vi altid vores bedste.  

Hos Hair Style tager vi godt imod alle. Damer, herrer, unge og børn.

Book tid hos os her.

www.hairstyle.dk

Åbningstider:

Mandag

8:00-17:00

Tirsdag

8:00-17:00

Onsdag

8:00-19:00

Torsdag

8:00-17:00

Fredag

8:00-18:00

Lørdag

8:00-12:00

Søndag

Lukket


Hair Style præsenterer her vores dygtige team:

Hair Style


Følg med på Facebook

bubble