Pizzeria Da Angelino - et stykke af Italien i hjertet af Stensballe i Horsens

Friske råvarer, den bedste smag af Italien og den bedste service. Det kendetegner Pizzaria Da Angelino og de populære pizzaer og pastaretter på Brådhusvej i Stensballe. 

Da Angelino tilbyder i restauranten en autentisk og skøn oplevelse, som var det i pizzaens hjemland Italien. Der serveres mange forskellige forretter, pizzaer og pastaretter til enhver smag, diverse italienske specialiteter, månedens menu og naturligvis italiensk is. Da Angelino arrangerer og tilbyder også vinrejser til Italien. 

De skønne og velsmagende retter kan nydes i restauranten eller ved at tage maden med hjem. 

Pizzaer og pastaretter
Oplev og smag de fantastiske pizzaer fra Da Angelino, hvor enkeltheden og friske råvarer er hemmeligheden. På menukortet finder du både en række af de klassiske pizzaer og italienske special pizzaer. Fælles for dem alle er, at kvaliteten og smagen er i top. Det samme gælder pastaretterne, der er lavet fra bunden med respekt for de gode råvarer. Menukortet tæller en række af de bedste italienske pastaretter. 

Specialiteter og italienske forretter
Da Angelinos specialiteter er særdeles velegnet til at tage med hjem til en hyggelig aften med familie og venner. Italienske pølser, oste og diverse tilbehører og vin. Da Angelino sørger for det hele, du skal blot dække et smukt bord i hjemmet. En anden velkendt specialitet er italienske forretter som bruschettaer, carpaccio di vitello og den populære antipasto misto, som består af en række kolde italienske specialiteter.

Italiensk is
Italiensk is har altid haft ry for at smage helt fantastisk. Det er sandt, i hvert fald hvis du smager isen fra da Angelino. Isen kan nydes i restauranten eller om sommeren udenfor, eller du kan tage den med. 

Et besøg hos Da Angelino er som at besøge Italien - VELKOMMEN. 


Da Angelino Pizza og Pasta


Følg med på Facebook

bubble