Ming Hao Restaurant

Kinesisk mad & sushi i hjertet af Horsens

Ming Hao er Horsens største kinesiske restaurant, som rummer 700 kvm på Levysgade 2. Restauranten er beliggende centralt i Horsens og tilbyder blandt andet mere end 26 forskellige varme retter fra aftenbuffeten.

Ming Hao tilbyder

  • Aftenbuffet - med mere end 26 forskellige varme retter.
  • Frokostbuffet - med kinesiske retter, frugt og salater.
  • A la carte - med mange forskellige forretter, hovedretter og desserter.
  • Sushi - stort menukort med sushi i alle afskygninger.

Udover Ming Haos store aftenbuffet, tilbyder de frokost buffet, a la carte, sushi, salat, kaffe og meget mere. Med sine store lokaler i midtbyen, huser restauranten op til 200 siddepladser. Så der er rig mulighed for at invitere hele familien.

Manden bag

Ye Hing, ejer af restauranten, er uddannet kok og manden bag gryderne i det store køkken. Restauranten er familie ejet og har en håndfuld ansatte, som hjælper med at drive restauranten til dagligt.

Traditionel Restaurant

Restaurant Ming Hao bestræber sig efter at drive en rigtig traditionel kinesisk restaurant. De har blandt andet et springvand i forhallen som man kender det fra Kina. Personalet i restauranten glæder sig til at tage fint imod kunderne, og de glæder sig til at prøve lykken i Horsens. Ming Hao støtter lokalsamfundet i Horsens, hvorfor de blandt andet køber alt deres kød fra naboen i gaden.

Book bord hos Ming Hao


Følg med på Facebook

bubble