John Jensen VVS & Blik siden 1960 og i den grad "still-going-strong". 

VVS installatør John Jensen VVS & Blik udfører med mange års erfaring opgaver for store som små kunder, private og erhverv, samt institutioner og kommuner, altid med fokus på solidt håndværk af høj kvalitet.

Indehaver Steen Lindquist Jensen står for den daglige ledelse, herunder personaleansvar og ansvaret for alle installationer. Teamet hos John Jensen VVS & Blik består udover Steen af fire faguddannede VVS montører, to lærlinge og en kontorassistent.

Firmaets historik

Firmaet John Jensen VVS & Blik ApS blev etableret i 1960 af Steen´s far, VVS-installatør John Jensen. I 1987 blev firmaet solgt til førstemand og VVS montør Lars Baltzersen og til sønnen Steen Jensen, der blev uddannet  som VVS-installatør i 1982. I 2007 blev Lars Baltzersen købt ud af firmaet og Steen Lindquist Jensen er nu eneejer.

Opgaver

Steen Lindquist og medarbejderne tilbyder en bred vifte af montør opgaver og rådgivning i forbindelse med nyt køkken og bad mm. Udover bad, køkken og blik, udfører John Jensen VVS & Blik også opgaver og rådgivning indenfor det højaktuelle fjernvarme, forsikringsskader, industri og erhverv, gasfyr, jordvarme, sanitet, samt solvarme. Firmaet har døgnservice overfor egne kunder, hvilket giver kunderne en vis tryghed. 

Referencer

Odinsgården i Horsens er også blevet betjent af VVS-firmaet John Jensen VVS & Blik, i forbindelse med renovering af lejligheder på Hybenvej udførte John Jensen VVS & Blik, blikarbejde i forbindelse med en tagrenovering bestående af ca. 3 km tagrender og zinkinddækninger.

Domea betjenes også af John Jensen VVS & Blik i forbindelse med serviceopgaver samt optimering af energiløsninger indenfor varmesektoren.

Midtjysk Boligselskab er også blevet betjent af firmaet til diverse opgaver, bl.a. udskiftning af defekte gaskedler på Engvangen i Lund, samt service på gaskedler på Drosselvej og Daugårdsvej, Hovedgård. På Daugårdsvej er 28 huse blevet renoveret og står komplet som nye.

Horsens Kommune betjenes af VVS-firmaet, hvor VVS-opgaver udføres på kommunale bygninger.

 

Kontakt John Jensen VVS og få et tilbud på din næste VVS-opgave. 

John Jensen VVS & Blik


Følg med på Facebook

bubble