Imødekommenhed, troværdighed og kompetent rådgivning i Danmarks største sparekasse med størst kundetilfredshed.

Sparekassen Kronjylland i Horsens er en del af Danmarks største sparekasse og kåret til det pengeinstitut i hele Danmark med størst kundetilfredshed. Susanne Møller Jensen, et kendt ansigt i Horsens, er netop blevet en del af det kompetente team i Horsens.  

Sparekassen Kronjylland har Danmarks mest tilfredse kunder. Det fastslår den mest anerkendte undersøgelse af danske banker EPSI. Det gælder både på privat- og på erhvervskunder. En flot bedrift at løbe med begge titler. 

Imødekommende, troværdig og kompetent rådgivning
For Sparekassen Kronjylland et det vigtigt at holde ord og leve fuldt op til de aftaler, der indgåes med kunderne. Alle rådgivere har høj faglig viden, der gør det lettere for kunderne at træffe det rigtige valg, ligesom alle har direkte numre og altid møder kunden i øjenhøjde i et uformelt og uhøjtidelig forum.  

Få aftalt et møde allerede i morgen. Rådgiverne handler hurtigt og kender fuldt ud vigtigheden af at få et hurtigt svar, når man har forelsket sig i drømmeboligen eller -bilen. 

Vækst og optimisme i Horsens
Hos Sparekassen Kronjylland i Horsens, kan de positive vinde over sparekassen, tydeligt mærkes. Det har betydet, at den lokale afdeling i Horsens netop har udvidet teamet og ansat Susanne Møller Jensen som privatkundechef.

Susanne er et kendt ansigt i lokalområdet med stor erfaring i bankverdenen og i boligmarkedet. Det vil komme alle Sparekassen Kronjyllands nuværende kunder og nye til gode. 

Kompetent rådgivning til både private og erhverv
Sparekassen Kronjylland giver rådgivning til private og til erhvervskunder om finansielle produkter inden for bank, bolig og realkredit, leasing, pension og forsikring.

Sparekassen Kronjylland kommer hele vejen rundt om kundens økonomi og tilbyder kun de produkter, som matcher kundens økonomi og behov med fokus på at få det bedste ud af økonomien på både kort og lang sigt.

Kig ind til Sparekassen Kronjylland i Horsens. Her ydes både en personlig og kompetent rådgivning, der altid tager udgangspunkt kundens planer.

Ekstra møde service
Sparekassen Kronjylland tilbyder at holde møder udenfor åbningstiden, hvis det passer bedre i kundens kalender.

Åbningstiderne i Sparkassen Kronjylland er:

Rådgivning mandag - onsdag + fredag kl. 10.00 - 16.00
Rådgivning torsdag kl. 10.00 - 17.30

www.sparkron.dk hele døgnet.

Sparekassen Kronjylland


Følg med på Facebook

bubble