Stor erfaring og kundeunderlag hos Egebjerg El i Egebjerg ved Horsens.

Egebjerg El er både el-installatør for private og virksomheder i hele Horsens Kommune - og butik med hårde hvidevarer, el-artikler, lamper og brugskunst. 

Firmaet blev grundlagt i 1969 af Gunnar Juhl. Fra den første dag var det mest private kunder i Egebjerg og de omkringliggende landmænd, som firmaet servicerede. Det har siden ændret sig meget, efter at sønnen Henning Juhl i 2002 fik den store ære at føre firmaet videre, til nu at kunne servicere og håndtere kunder i hele Horsens Kommune og i det østjyske område.

Arbejdet udføres af vores stærke team af autoriserede elektrikere og vores talentfulde lærlinge, samt 3 kompetente medarbejdere på kontoret og i butikken på Egebjergvej i Egebjerg.

Vores mange firmavogne, der hver dag ses i bybilledet på vej ud for at løse opgaverne hos kunderne, såvel virksomheder som private i et stort område, samt elinstallationer for store lokale byggefirmaer, der opfører og renoverer mange nye huse hvert år.  

De mange lokale kunder i Egebjerg serviceres naturligvis stadig på bedste vis.

Butik
Egebjerg El er med i EL-SALG kæden og har en butik tilknyttet. I butikken præsenteres alt i hårde hvidevarer, små el apparater og husholdningsmaskiner, lamper, diverse el-artikler samt brugskunst.

For erhverv:
Kontor
Industri
Butik
Institutioner
Landbrug 

For private:
Nyt hus
Renovering
Montering af lamper
Telefon og data
Hvidevare-Service
Udskiftning af kontakter

Kontakt os på Egebjergvej 194 eller på telefon 7565 6176.  

Her er åbningstiderne hos Egebjerg El.

Butikken:
Mandag - Torsdag: 10.00 til 16.30
Fredag: 10.00 til 16.00
Lørdag - Søndag: Lukket

Telefonen er åben:
Mandag - Torsdag: 7.30 til 16.30
Fredag: 7.30 til 15.30


Følg med på Facebook

bubble