STARK Horsens Syd - for de private og de professionelle

Skal det bygges væk, er der masser af inspiration at hente hos STARK Horsens Syd på Thorsvej.

Hos STARK Horsens Syd finder du et stort udvalg i alt, hvad der hører sig til i et moderne byggemarked. Høj kvalitet i både vareudbuddet, rådgivningen og servicen er grundstenene i byggemarkedets DNA.

De ansatte hos STARK Horsens Syd sælger professionelle løsninger til private, håndværkere og byggefirmaer indenfor alle former for byggematerialer og tilbehør. STARK er byggeriets foretrukne leverandør og leverer byggematerialer og værktøj til rigtig mange lokale håndværkere og private. Udover STARK Horsens Syd findes der 72 butikker i Danmark og på Grønland.

Missionen for STARK Horsens Syd på Thorsvej, er at gøre byggeriet mere effektivt og livet endnu lettere for byens håndværkere og private, der ønsker at være egen bygherre.

Parallel med byggemarkedets professionelle profil, har man rigtig godt fat i familien Danmark,
Hr. og fru Rasmussen. Lige nu er der godt gang i haven. Den kan kræve alt fra nye møbler til terrassen, nye kapillærkasser, en plæneklipper uden startproblemer eller et nyt drivhus.
Hos STARK Horsens syd er der stor fokus på sæsonaktuelle produkter.
Et marked i stor vækst er f.eks. robotplæneklippere og så har stort set alle medlemmer af familien Danmark en grill, der på et eller andet tidspunkt skal opgraderes eller udskiftes.

Vareudbuddet strækker sig vidt omkring – fra grillbriketter og maling over hækkeklippere og terrasseplanker til den komplette facaderenovering med udvendig isolering, som både gør huset smukkere og varmeregningen mindre.

Hos STARK Horsens Syd kan man hjælpe folk næsten uanset hvilken udfordring eller projekt, de har i tankerne derhjemme. I byggemarkedet på Thorsvej er det vigtigt at følge og guide kunden til den rette reol og til den rette varer. Det hjælper de ansatte meget gerne deres kunder med.


se-magasiner.jpg


Følg med på Facebook

bubble