A PURE MIND BRINGER NATURENS LUKSUS TIL DIG.

A PURE MIND er et bæredygtig dansk brand, født og stiftet i Horsens, med natursten og krystaller, som det bærende element. Alt er designet af Tove Resen med stor passion for naturens unikke gaver.

Indehaver Tove Resen er dybt fascineret af, hvad vores natur har skænket os. Utrolig mange smukke natur sten og krystaller i flotte naturlige nuancer og strukturer.

Naturens gaver er smukke og har givet Tove Resen inspirationen til at designe smykkekollektionerne m.m., samt for at fortælle om de smukke betydningerne og symbolerne af de unikke natur sten og krystaller. De kan støtte og hjælpe dig på din livsrejse.

Livets smykke af Pernille Aalund

Livets Smykke er designet, udviklet og tænkt af Pernille Aalund og kredser om begreberne: TRO, LYKKE, LIVSVALG, GRO, VÆKST & TAKNEMMELIGHED.

De enkelte smykker er prydet med symboler og/eller tekst knyttet til den livsrejse, de fleste mennesker begiver sig ud på. Smykkerne er skabt med det formål, at det enkelte mennesker kan sætte sin egen livsrejse i fokus. Væbne sig med troen på, at denne rejse vil lykkes og derved langsomt gøre tanken og drømmen til virkelighed.


A PURE MIND og LIVETS SMYKKE forhandles af Guldsmed Lind på Søndergade i Horsens. 

 


Følg med på Facebook


Følg med på Instagram

bubble