Aqua Forum Horsens

Horsens største svømmehal

Aqua Forum byder dig velkommen i Horsens' største svømmehal
 
Et topmoderne center for leg, motion, sport, afslapning og velvære. Aktiviteterne foregår året rundt i det store indendørs badeland og i sommersæsonen også i det tilhørende udendørs svømmebad.

Aqua Forums Faciliteter:

Morskabsbassin
220 m2 stort Morskabsbassin med 33 grader varmt vand, Boblebænk, Massagedysser, Modstrømskanal, Vandfald og Vandrutchebane på over 50 meter!

I umiddelbar forbindelse med Morskabsbassinet finder man derudover:
Spabad samt Babybassin på 33 grader.

Der forefindes rampe til handicappede og dårligt gående i både morskabs- og sportsbassinet.

Sportsbassin
25 meter langt svømmebassin med 8 baner og 27 grader varmt vand.
Der forefindes rampe til handicappede og dårligt gående i både morskabs- og sportsbassinet.

Udspringsbassin
4 meter dybt udspringsbassin med 1 og 3 metervipper samt 5 meters udspringstårn. For enden af bassinet er der desuden etableret en 3 meter høj klatrevæg.

Velvære
Der er dampbad og sauna i både dame- og herreomklædning – Der findes tylarium i herreomklædning (En sauna med en temperatur på 65 grader, tilsat 30 % vanddamp og duftessenser)

OBS! Dampbad, sauna og tylarium slukkes 20 minutter før lukketid.

Babyomklædning
Der forefindes babyomklædning inde i selve Aqua Forum. Her kan du i varme, ro og mag pusle din baby. Her findes to faste babybadekar med bruser, tre puslepladser samt mikroovn til opvarmning af flasker.

Friluftsbad
I sommersæsonen er der adgang til det opvarmede friluftsbad med legeredskaber, solterrasse og park. Friluftsbadet består af et 25 meters bassin og et 20 m2 stort børnebassin.


Følg med på Facebook

bubble