Din lokale guldsmedebutik

Gindeberg Guld Sølv Ure er din lokale guldsmedebutik, med et bredt udvalg indenfor smykker og ure. Gindeberg forhandler mange brands, bl.a. Festina, Jaguar, Bering, Seriko, Tommy Hilfiger, Lund Copenhagen, Nordahl Jewellery, Olivia Burton og mange andre.

Gindeberg Guld Sølv Ure er familiedrevet igennem 3 generationer og har sin oprindelse helt tilbage til 1952. 

I dag er butikken beliggende på Søndergade 49 i Horsens, i sine store og lyse lokaler, hvor der er plads til de mange smykker, ure, dåbsartikler, værksted og deres webshop.

Hos Gindeberg Guld Sølv Ure er et højt serviceniveau altid i fokus. Personalet yder uden undtagelse den bedste service for sine kunder, og dette har de vægtet højt siden grundlæggelsen i 1952.

Gindeberg har også Gulddråben på Søndergade 9 i Horsens. Her forhandles ligeledes smykker og ure af høj kvalitet. 

Smukt håndværk

'Håndværk' er det grundlæggende element i Gindebergs historie, og det afspejler sig i de mange kvalitets mærker som Gindeberg fører - specielt indenfor smykke og ure branchen. Der forhandles kun varer af høj kvalitet, som ligeledes følger trenden indenfor den pågældende branche. På den måde garanterer Gindeberg, at kunderne altid får det bedste af det bedste.

Smuk familiehistorik

Guldsmed Gindeberg blev grundlagt i 1952 i Horsens, af ægteparret Martha og Guldsmed Kaj Gindeberg. De drev butikken sammen fra deres lokaler i Smedegade 86, indtil de i 1959 flyttede butikken til Graven 6.

Ægteparret fik sønnen Bo Gindeberg, som fulgte i sin fars fodspor og uddannede sig til guldsmed. Bo Gindeberg gik i lære ved Gilbert Pretzmann i Århus, hvor han udover at få sit guldsmedebevis, forelskede sig i datteren Lone, som arbejdede i sin fars guldsmedebutik.

Bo Gindeberg giftede sig med Lone og i 1980érne overtog de sammen guldsmedebutikken i Graven. Den drev de sammen, indtil deres søn Brian Gindeberg overtog butikken i forbindelse med generationsskifte i 2016. Brian Gindeberg gik i lære som guldsmed da han var 17 år, og det lå helt naturligt for familien, at Brian skulle overtage butikken. Det er nu op til Brian at føre butikken videre til en eller begge af sine to drenge.

Det var også i forbindelse med generationsskiftet i 2016, at Brian mente det var tid til lidt fornyelse. Med sit ønske om at udvide sortimentet med ure, besluttede Brian at det var tid til nye og større lokaler. Butikken flyttede til Søndergade 49, hvor den er beliggende idag, og fik navnet Gindeberg Guld Sølv Ure.

Åbningstider

Man-tors 10.00-17.30
Fredag    10.00-18.00
Lørdag    10.00-14.00

Besøg Gindeberg's webshop

Gindeberg Guld Sølv Ure


Følg med på Facebook

bubble