Kundeservice er i fokus hos Horsens største herretøjsforretning

Hos Hansen / Nissen er det kundeservice, personlig vejledning og kvalitet samt et stort udvalg i Business og casual tøj der danner grundlag for vores butik.

Stuen
Er vores afdeling hvor du finder mange af vores casual / fritids mærker til manden i alle aldre.

Det nyeste du vil finde i stuen er mærkerne J. Lindeberg og Lacoste, sammen med vores andre kendte leverandører Tommy Hilfiger  Ralph Lauren – Matinique – Signal – State Of Art – Selected - Park Lane – Hilfiger Denim – Bjørn Borg  JBS  Mads Nørregaard  G-star

Derudover har vi en række produkt specialister indenfor skjorter, strik og bukser. Hvor du finder et stort udvalg i bla. skjorter i alle størrelser og modeller og mange med ekstra ærme længde og Bukser i 4 forskellige længder. Eterna som er strygefri bomulds skjorter, derudover finder du Bosweel – Seven Seas – Clipper strik og de fantastiske bukser fra Alberto og Brax.

1.sal
Er afdelingen med business og fest tøj indenfor habitter, jakker, bukser og skjorter.

Vi fører alle størrelser i jakker og habitter uanset om du er høj eller lav – tyk eller tynd. Vi sørger for at tøjet er tilpasset og sidder perfekt når du går ud af døren, det gør vi i samarbejde med vores egen skrædder som ordner det hurtigt og professionelt på egen skrædderstue.

Du finder bla. mærket Strellson som er Schweizisk konfektion i verdensklasse og Carl Gross som er tysk konfektion når det er bedst. Desuden Matinique som sidder super skarpt om det er til arbejde eller fest.

I vores festtøjsafdeling har vi alt fra smoking, kjolesæt og bryllupshabitter, som kan bruges til den store dag samt alt i tilbehør.

Backstage
Er vores afdeling for afslappet og ung mode med mærkerne Minimum – Superdry – Revelution – Jack Jones – Puma – Wood Wood

Her finder du også vores afdeling med super fedt drenge tøj i størrelse 8-16 år. Som har byens største udvalg.

Erhverv
Vi er altid klar til en uforpligtende snak om hvad du står og mangler til dine medarbejdere.

  • Profilbeklædning
  • Messetøj
  • Alt i logo og broderi
  • Stor lager service
  • Hurtig levering
  • Egen skrædder
  • Professionel vejledning i udvalg – kvalitet

Velkommen indenfor...


Følg med på Facebook

bubblemedia