Skal dit næste selskab holdes i Håndværkerforeningens historiske lokaler?

Håndværkerforeningen og Frændes Madværk tilbyder smukke selskabslokaler til din fest og den skønneste mad. 

Livets store begivenheder fortjener at blive fejret med manér, og hvilken bedre måde at gøre det på, end at invitere dine gæster indenfor i vores historiske og smukke rammer.

Vi har altid betragtet det som en tillidssag, at få betroet en så stor opgave som en fest er. Det er selvsagt vores fremmeste opgave at sørge for, at du og dine gæster får en uforglemmelig oplevelse, når du holder en fest hos os.

Vi sørger for at sætte de smukke rammer for din fest, i vore selskabslokaler i HåndværkerForeningen, så du kan nyde festen og dine gæster.
Du skal ikke tænke på andet end at nyde festen, og lade os stå for alt i kulissen, som sikrer at din fest glider gnidningsfrit og giver dig en uforglemmelig dag.

Selskabslokalerne kan danne rammerne for alle slags selskaber, uanset om det er fødselsdag, fest, reception, bryllup, barnedåb, konfirmation eller mindehøjtidelighed.

Kontakt os gerne, og lad os tage en snak om dine ønsker. 

Folkene bag HåndværkerForeningen

Det er Julie og Chris fra Hansted/Egebjerg Forsamlingshus, der har indtaget den flotte historiske bygning på Allegade i Horsens.

De tror fortsat meget på, at den personlige service skal serveres fra hjertet -det bestræber de sig på hver dag, samtidig med serverering af god og smagfuldt mad, anrettet elegant og moderne i de historiske og fantastiske smukke rammer.

Frændes Madværk


Følg med på Facebook

bubble