Kvalitetsgardiner og persienner fra Boje Gardiner

Henrik Christensen fra Boje Gardiner tilbyder private og erhverv den bedste gardin- og persienneløsning, udført professionelt og med præcision. 

Boje Gardiner løser et hvert behov og ønske indenfor gardiner, persienner, markiser, solafskærmning og badetekstiler til vådrummene i boligen. 

Showroom og gardinbus
Boje Gardiner fremviser produkterne i store og lyse lokaler hos Platan Tæpper på Platanalle i Horsens. Det kan også ske ude hos kunderne, da Boje Gardiner også er indehaver af en gardinbus, der på bedste vis kan komme hjem til din bolig og vise gardinerne m.m. i den rette sammenhæng i hjemlige omgivelser. 

Til private og virksomheder
Boje Gardiner er specialister i alle former for gardiner og persienner til private og virksomheder. De kan tilbyde et bredt sortiment af både gardiner, persienner, solafskærmning og markiser fra de førende leverandører. Kunderne er altid velkommen til at kigge forbi showroomet på Platanallé 60 - 66 i Horsens for mere information og inspiration. Boje Gardiner står klar med en hjælpende hånd.

Montering i top
Boje Gardiner monterer alle former for gardiner, herunder folde-, plisse-, panel-, lamel-, og rullegardiner samt persienner, solafskærmning og markiser. Vi tilbyder montering til alt indenfor private boliger samt store licitationsopgaver; butikker, banker, kontormiljøer osv.

Førende leverandører
Hos Boje Gardiner i Horsens samarbejder vi med de førende leverandører af gardiner, persienner, markiser og solafskærmning. Få et overblik over vores mange leverandører i oversigten herunder:

Gardiner: Andreas Hansen - Gartex - Kvadrat - Pagunette

Persienner: Faber

Markiser: Faber

Solafskærmning: Faber – Luxaflex

Besøg Boje Gardiner på https://bojegardiner.dk/bojebund17212241_754246171400419_3973701798245835090_o.png


Følg med på Facebook

bubble