Midtjysk Blomstermarked - alt i planter og krukker til hus og have.

Forår og påske er blomsternes tid. Hos Midtjysk Blomstermarked på Helmesvej i Horsens finder du et kæmpestort udvalg af blomster og krukkker - og meget mere. 

Midtjysk Blomstermarked holder åbent hele året fra kl. 9-17, dog undtagen den 1. januar.

Det populære og velbesøgte blomstermarked er fyldt med alt godt til haven og huset. Du finder et kæmpestort udvalg af planter og krukker/skjuler til hus og have. Der er gode offentlige transport muligheder, idet bus nr. 202 kører både fra Horsens og Århus. Bussen holder lige uden for døren.

Planter og træer

Hos Midtjysk Blomstermarked findes alt indenfor indendørs og udendørs planter, kaktus, hækplanter, træer herunder specielle frugttræer, dekoration, krukker/skjulere, stearinlys, gavepapir og bouquet (snit blomster), samt frø, gødning og engros salg. 

1000 kvm. blomstermarked
På kontoret og ved kasseekspeditionen findes ikke kun indehaver Per Ulrich Larsen, men også af Svend B. Larsen, som er Pers søn, der siden sin ankomst hos Midtjysk Blomstermarked har sat tydelige sit præg på de 1200 kvm drivhuse, hvortil udearealerne i foråret er udvidet til omkring 1000 kvm med krukker, planter, blomster og træer ned mod det store parkeringsareal.

Midtjysk Blomstermarked ser frem til at byde gæsterne velkommen på Hjelmesvej i Horsens (på hjørnet af Gl. Aarhusvej og Hjelmesvej).

Du møder også ofte Midtjysk Blomstermarked på Strøget og i sidegaderne i Horsens, når de står ved deres bod og sælger planter og buketter til byens handlende.


mi55515075_2577443958936358_5396396484939743232_o.jpgFølg med på Facebook

bubble