Hans Laursen Optik garanterer briller i øjenhøjde!

Hos Hans Laursen Optik i Horsens får du samme optiker hele vejen - også næste gang du kommer.

Birgit, Lone og Mette finder du i flotte lokaliteter på Søndergade 47 i Horsens. De glæder sig til at tage imod dig og give dig den bedste oplevelse. 

Det skal være en fornøjelse at få nye briller. Derfor vil du opleve at din optiker hos Hans Laursen ikke kun arbejder med dine øjne, men også med at få et smil frem på dine læber. Vær' forberedt på vandede vittigheder og begejstring for din bygningsfejl!

Samme optiker hele vejen

Hos Hans Laursen bliver du altid mødt af en uddannet optiker, når du træder ind i butikken. Den samme person foretager synsprøve, rådgiver omkring brille- eller kontaktlinsevalg, monterer brillen og giver dig hånden, inden du går igen. Det giver en tryg og behagelig følelse under hele forløbet.

Personlighed og respekt

Din optiker har øje for dig og din stil. Følger du de seneste trends eller har du en klassisk stil? Er du til sport, shopping eller strikketøj? Hvad enten dine briller skal have læsefelt eller holde til legepladsen, så sætter optikeren sig ind i, hvem du er, og finder den løsning, der matcher både dit syn og din stil.

Din optiker sætter en ære i at få dig til at se bedre og se bedre ud, derfor vil du opleve en ydmyg optiker som er ivrig efter at gøre sit bedste, og han/hun slipper dig først, når du har den helt rigtige brille eller kontaktlinse.

Stort og anderledes udvalg – og resten kan bestilles hjem!

Hans Laursen er dem med de anderledes og eksklusive briller – og masser at vælge imellem. Din optiker guider dig igennem udvalget og hjælper dig til at træffe de rigtige valg. Butikken er ikke begrænset af et kedeligt kædesortiment, og hvis der skulle være noget, de ikke har i butikken, så kan det skaffes hjem til dig.

Ingen slagtilbud og kampagner – hellere individuelle hensyn

Din optiker tager udgangspunkt i dig og finder den løsning og den pris, der matcher dit syn og din stil. Du vil ikke opleve smarte slagtilbud, standardløsninger og tilfældige kampagnepriser.

Åbningstider:

Mandag-torsdag: kl. 09.30-17.00
Fredag: kl. 09.30-18.00
Lørdag: kl. 09.30-14.00
Søndag: Lukket

Bestil synsprøve 

Hos Lone Schultz, Birgit Norup eller Birgitte Nielsen, Hans Laursen Optik i Horsens. 

hans_trio.png


Følg med på Facebook

bubble