Horsens Andelsboligforening

Horsens Andelsboligforening af 1954 blev stiftet i 1954 og har til formål at opføre, udleje, administrere, vedligeholde og modernisere støttet boligbyggeri til bedst mulig gavn for beboerne og fremtidige lejere.

Vi har 537 lejemål fordelt på 10 afdelinger og kan tilbyde lejligheder for alle, idet vore afdelinger omfatter - ungdomsboliger, familieboliger (bestående af boliger til enlige, par/ægtepar samt børnefamilier) , ældreboliger samt plejeboliger. Lejlighedsstørrelserne strækker sig fra 1 værelses på 43 kvm. til 4 værelses på 110 kvm.

Afdeling 1 til 4 og afdeling 6 og 8 ligger i en afstand til centrum fra 500 meter til 3 km. Afdeling 5 og 7 er ældreboliger og plejecenter som ligger i en lille forstad til Horsens, Egebjerg, men med gode forbindelser til Horsens. I forbindelse med plejecentret er der café og aktivitetsrum.

Afdeling 9 - Østergade 37 - 41 består af rækkehuse i 2 plan mod Østergade og lejligheder i et plan inde på pladsen.

Afdeling 11 - Højvangsgården er 32 tidsvarende familieboliger, hvor indretning og adgangsforhold er tilpasset i forhold til at tilgodese tilgængelighed i boligerne. Lejer skal i Højvangsgården være fyldt 60 år ved indflytning efter de almindelige anciennitetsvilkår.

Vore afdelinger har nære forbindelser til indkøb, skoler, børnehaver, fritidsaktiviteter, busser mm. De ligger alle i grønne og naturskønne områder men alligevel tæt på by og kulturmiljøet i Horsens.

Grundet boligforeningens størrelse har vi et meget tæt og nært beboerdemokrati med kort afstand til beslutningstagerne.

I forbindelse med den administrative sammenlægning med Andelsboligforening Beringsgaard er Bolig Horsens stiftet, som i dag står for alle medlemmer i de 2 boligforeninger. Dit medlemsnummer er derfor blevet ændret. 

Se mere information her!


Følg med på Facebook

bubble