Horsens Andelsboligforening

HAB af 1954 Horsens hjælper dig til en ny lejebolig

Horsens Andelsboligforening af 1954 tilbyder boliger i nærheden af indkøb, skole m.m.

Boligforeningen blev, som navnet antyder, stiftet i 1954 og har til formål at opføre, udleje, administrere, vedligeholde og modernisere støttet boligbyggeri til bedst mulig gavn for beboerne og fremtidige lejere.

Ældreboliger, ungdomsboliger mm.:

Vi er en boligforening med 448 lejemål fordelt på 8 afdelinger, hvoraf 3 af afdelingerne er ældreboliger, den ene af dem er kombineret plejecenter og ældreboliger. Afd. 8 er ungdomsboliger. Afd. 1 - 4 + 6 og 8 ligger i en afstand til centrum fra 500m - 3 km. Afdeling 5 og 7 ældreboliger og plejecenter ligger i en lille hyggelig forstad til Horsens, i Egebjerg men med gode forbindelser til Horsens. 

Alle afdelinger har nære forbindelser til indkøb, skole, børnehaver, fritidsaktiviteter, busser m.m. og er alle omgivet af dejlige grønne områder, både i og omkring afdelingerne.

Boligforeningen er en almen boligorganisation, hvor beboerne er øverste myndighed og har via et meget nært beboerdemokrati, stor indflydelse på, hvordan man ønsker at leve og bo, hvordan ens afdeling og omgivelser skal fungere og se ud, medindflydelse på økonomi og budgetter, samt mulighed for at være en del af bestyrelsen eller vælge de personer, man mener, skal varetage ens interesser.

Meld dig ind i vores boligforening på vores hjemmeside - dit første skridt på vej mod ny bolig...

bubble