Kvaliteten er altid i højsædet hos Beringsslagteren i Horsens, både til private og til virksomhedernes begivenhed. 

Udvalget er stort, når frokosten, aftensmaden eller maden til fødselsdagen, receptionen, jubilæet og firmafesten skal sikres - altid leveret med god service og betjening.

Slagteren anviser gerne stegetider på de enkelte udskæringer og har du specielle ønsker inden for kød eller pålæg så lad dem det vide, så forsøger de at løse dem. Beringsslagteren vil også gerne stå for maden til din næste fest eller arrangement.

Sådan startede det!

Beringsslagteren i Horsens åbnede første gang dørene i oktober 2002. Forud for dette gik et venskab mellem ejerne Steen Friis Mortensen og Jesper Pedersen. Nytårsaften 2001 lavede de et nytårsforsæt om, at inden et år ville de være selvstændige - og dermed var første skridt til Beringsslagteren taget! Visionen om at levere god slagterkvalitet til supermarkedspriser blev godt modtaget og i 2008 udvidede de lokalerne i Horsens og fik dermed dobbelt så meget produktionsplads.

Beringsslagterens sortiment

Hos Beringsslagteren finder du hakket kød (både svine- og oksekød) i flere forskellige fedtprocenter, dansk kødkvæg, diverse hele stege, både med og uden krydderier (også til den lille familie) og et stort og spændende udvalg i diverse udskæringer inden for svine- og oksekød samt fjerkræ. For dem der gerne vil leve sundt, har de udarbejdet nogle fedtfattige produkter. Disse produkter er produceret ud fra devisen “selv om det skal være fedtfattig, skal det også smage godt”. Alle produkter er hjemmelavede hvilket også gælder supper og alt pålæg. Hver dag vil der være et stort udvalg i frokostmenuer samt forskellige færdigretter at vælge imellem. Færdigretterne er pakket i en emballage så de kan sættes direkte i mikroovnen. Står du og skal have gæster laver Beringsslagteren også “mad ud af huset”, både til små og store selskaber.

Mad ud af huset

Hos Beringsslagteren er både kvalitet og prisbevidsthed første prioritet, derfor skæres ingen hjørner, når kunden serviceres. Her er det vigtigt, at mad ud af huset ikke bare skal være den lette løsning. Se menu her

Velsmagende tapas en specialitet

Smag og kvalitet sættes højt hos Beringsslagteren, men også lækre anretninger og kræs for de helt rigtige råvarer, giver mad ud af huset løsningerne en fantastisk og smagfuld helhedsoplevelse. Se tapasmenu her

Økologi

Bestil dit økologiske kød her

Bestil senest tirsdag inden kl. 24.00 – Hent nærmeste fredag.

skaermbillede-2019-08-29-kl-132318.png

 


Følg med på Facebook

bubble