Morzybitten - fyldt med specialøl, musik, sport, hygge, stemning og glade mennesker

En fyraftensøl. En intimkoncert. Store sportsbegivenheder. Stedet hvor øl-, musik- og sportsentusiater mødes. Velkommen til MORZYBITTEN i hjertet af Horsens.

Morzybitten er et stemningsfuldt og engelsk/irsk inspireret udskænkningssted med tapas og smørrebrød på udvalgte dage. Morzybitten ligger i den smukke og nyrenoverende Jessensgade i Horsens.

Besøg Morzybitten, som er et uformelt sted, hvor hygge og specialøl er i højsædet. Morzybitten byder også på en god kaffe/the, en skøn gin & tonic, whisky, rom, øl, vin, sodavand eller en cider.

Den velkendte engelske og irske atmosfære
Med et strejf af den engelske/irske pub atmosfære, ønsker Morzybitten at være det lokale samlingssted til en fyraftensøl, en hyggelig aften i byen, til intim koncerten og til sportsbegivenheden.

Morzybitten favner bredt både som et jazz-, rock- og pop sted, for stedet vil være præget af skiftende tema og events. I den ene weekend kan du opleve jazzen i fokus, mens den næste kan være i rockens tegn eller noget helt tredje.

Byens sportsbar for alle
Morzybitten har rettighederne til at vise de store fodboldkampe i Premier League, La Liga i Spanien og i Superligaen. Morzybitten er en "neutral" sportsbar med plads til alle fans, uanset hvilket hold du holder med.

Følg programmet på Morzybittens website og i oplevelseskalenderen på BEST OF Horsens.  

Afgørende for stedet er stemning. At skabe den rette stemning til det enkelte tema.

Åbningstiderne - se her.

Udvidede åbningstider kan forekomme ved sportsbegivenheder.

Følg Morzybitten på Facebook og på www.morzybitten.dk  

Velkommen til en unik oplevelse på Morzybitten. 

Dorte & Bjarne
www.morzybitten.dk 

morzybitten_facade_best-of-horsens_js.jpg


Følg med på Facebook

bubble