Autohuset Vestergaard i Horsens - din lokale Ford og Mazda bilforhandler med autoriseret Volvo og eget serviceværksted.

Autohuset Vestergaard tilbyder altid, inden du træffer dit valg, den bedste rådgivning, og den bedste service, når valget er truffet. 

Medarbejderne hos Autohuset Vestergaard går ikke på kompromis med vores ydelser. Kunden kan altid forvente den bedste service, både ved køb af ny bil, brugt bil eller på serviceværkstedet. Nøgleordet er kvalitet. 

Autohuset Vestergaard er autoriseret Ford og Mazda forhandler, med Ford, Mazda og Volvo serviceværksted, og har altid et stort udvalg af nyere brugte biler på lager. Udover Horsens har Autohuset Vestergaard afdelinger i trekantsområdet, Fyn og Sjælland. Det giver derfor adgang til over 900 brugte biler på www.autohuset-vestergaard.dk. Biler der alle kan købes gennem Horsens afdelingen. 

Den bedste rådgivning og vejledning
Autohuset Vestergaard tilbyder altid kunderne og gæsterne i de flotte bilhuse de bedste muligheder i forbindelse med køb af bil – både ny og brugt bil, men også ved finansiering og leasing. Erfaringen er stor erfaring indenfor branchen, så de kompetente medarbejdere står altid klar med den bedste rådgivning og vejledning.

Som kunde hos Autohuset Vestergaard har du mulighed for at tilkøbe vores populære serviceaftale. Du har mulighed for at vælge mellem en Tryghedsaftale eller en Basisaftale. Er din bil mere end 5 år tilbyder Autohuset Vestergaard dig et Tryghedseftersyn til kun 1.495 kr.

Bilhuset på Ormhøjgårdvej i Horsens har altid gode tilbud på reservedele og tilbehør til din Ford, samt professionel klargøring af din bil, fra kun 999 kr. og en undervognsbehandling fra kun 3.500 kr.

Vi glæder os til at se dig hos Autohuset Vestergaard.

Autohuset Vestergaard Horsens


Følg med på Facebook

bubble