Rieker tilbyder antistress- og kvalitetssko til kvinder og mænd i alle aldre. 

Rieker Store på Søndergade i Horsens lyser op i bybilledet. Den nye lyse og velindrettede butik er fyldt med kvalitetssko til alle aldre og i mange varianter.

Rieker sko since 1874 er ikke bare et dekorativt og fashionabelt produkt. Den specielle kvalitet, gør skoene til meget mere end det. Skoens specielle konstruktioner, og de lette og elastiske komponenter, gør hver enkelt sko til en antistress-sko.

Rieker sko er også kendetegnet ved en helt utrolig lethed, en maksimal fleksibilitet, som fremmer den dejlige barfods-fornemmelse, en optimal stødabsorption, samt en pasform, der giver tæerne og fødderne plads hele dagen. 

Velvære til fødderne hele dagen
Rieker sko har andre egenskaber end sportssko, der ud fra design og konstruktion er skabt til en kortsigtet, men høj præstation. Udførelsen af en Rieker sko skabes ikke ud fra hvor hurtigt du løber, eller hvor højt du springer, men ud fra devisen, at det skal føles godt og være funktionel i hverdagen.

Rieker er altid med på de sidste nye trends, både indenfor design, komfort og farver til kvinder og mænd i alle aldre. Sko, sandaler, sneakers og Revolution, som er den nyeste kollektion fra Rieker. Skoene har det til fælles, at de alle er yderst komfortable og lette på foden – du glemmer helt, du har dem på! 

Sagt med andre ord: kom ind i butikken på Søndergade 43 og prøv et par Rieker sko, så vil du være solgt! 

Velkommen hos Rieker på Søndergade 43 i Horsens.

Rieker


Følg med på Facebook

bubble