Amalielund Mad Horsens – den gode smag

Amalielund Mad er en restaurant i yderst naturskønne omgivelser ved Horsens Golfklub. Restauranten har et rutineret hold af kokke og køkkenspringere, som står klar til at give dig en kulinarisk oplevelse.

  • Hold firmaarrangementet eller den private fest i restauranten – inkl. dans og natmad
  • Her er plads til 90 gæster og restauranten kan benyttes af alle
  • Restauranten og Amalielund Mad ligger blot 4 km vest for Horsens midtby
    – er det i aften, det skal være nemt?

Amalielund Mad i Horsens byder på et alsidigt menukort med a la carte-retter,  lette tapasanretninger, årstidsbestemte gourmetmiddage og en eksotisk og utraditionel buffet. Du kan nyde maden i de naturskønne omgivelser i restauranten, som take away eller anrettet og leveret til dit arrangement, så du selv slipper for at kokkerere.

Amalielund Mad afholder også gerne dit arrangement i lokalerne blot 4 km vest for Horsens Midtby. Vi kan huse op mod 90 gæster til din private fest eller dit firmaarrangement. Vi afholder en helstøbt aften, som også inkluderer dans og natmad.

Hos restaurant Amalielund Mad er vi vant til at skulle planlægge og tænke i hele arrangementer, og vi bestræber os på altid at levere overbevisende kulinariske smagsoplevelser, hvad enten det er til 10 eller 2000 gæster. Vi tilpasser gerne menuen efter dine ønsker og behov, så vi sammen kan få skabt rammerne for en helstøbt oplevelse hos os.

Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde den menu og løsning, som er bedst til dit selskab.


Følg med på Facebook

bubble