Zizzi - vi er Bytorv Horsens

Zizzi i Bytorv Horsens elsker kurver hos kvinderne - de fremhæver på smukkeste vis kvindens former og med det rette tøj, løftes du til...

Curvy fashion til kurvede kvinder. Hvorfor skal de nøjes med almindeligt tøj, når andre kvinder kan få mode? Zizzi er kendetegnet for ægte passion for vores forbrugere og deres behov.

For Zizzi er det altid et spørgsmål om at fokusere på personligheden hos den næste generation af kurvede kvinder. Cool curvy fashionistas står ved deres figur, og vil derfor have lækker og kurvet mode.

Inspiration og vejledning
Zizzi ønsker at inspirere og vejlede kunderne i butikken. Derfor finder du altid guides til størrelser, pasformer og figurtyper.

Personalet er eksperter i at kombinere modens trends og tendenser med de rigtige materialer og pasformer til kvinder i størrelse 42-60. De mixer kvalitet med gennemarbejdede snit og leverer det hele til dig i form af daglige nyheder i et bredt udvalg til skarpe priser.

Hos Zizzi ønsker vi at tilbyde dig en fantastisk shoppingoplevelse – uanset om du besøger os online eller i én af vores mange butikker.

Gå på opdagelse i vores inspirerende onlineunivers og husk at følge Zizzi på Facebook og Instagram, hvor du får masser af inspiration til de seneste trends, mode og styling.

Læg vejen forbi Zizzi i Bytorv Horsens og få hjælp til din personlighed. Velkommen. 

Åbningstider hos Zizzi:
Mandag – torsdag 10.00 – 18.00
Fredag 10.00 - 19.00
Lørdag 10.00 - 16.00
Første søndag i måneden 11.00 -15.00

Let tilgængelig P-forhold i Bytorv Horsens
Bytorv Horsens har en parkeringskælder med plads til 150 biler.

Adressen til P-husets indgang er Løvenørnsgade 4-6, 8700 Horsens.

Åbningstider i P-kælderen:
Mandag – Fredag 7.00 – 22.00
Lørdag 9.00 – 22.00
Søndag 10..00 – 22.00

Alle veje fører til Bytorv Horsens i hjertet af Horsens.
Besøg Bytorv Horsens her.

Bytorv Horsens Zizzi


Følg med på Facebook

bubble