ROSENBERG Malerfirma - byens farverige malerfirma

ROSENBERG Malerfirma er blandt de førende i Østjylland, både til private, erhverv og boligforeninger m.fl. 

Indehaver Michael Rosenberg og malerteamet løser alle opgaver for private, boligforeninger, erhverv, offentlige institutioner og i forbindelse med licitationer.

Ganske enkelt alle opgaver fra store byggerier til private boliger og flyttelejligheder.

Malerfirmaet har over 40 kompetente og engagerede svende og lærlinge. Malerarbejdet udføres primært i regning, og ellers efter tilbud, ligesom vi gerne deltager i storentrepriser. Målsætningen er at udføre kvalitetsarbejde til fornuftige priser.

Baggrund

ROSENBERG Malerfirma A/S, Horsens er en fusion mellem de tre anerkendte malerfirmaer i Horsens: William Hansen A/S, Finn Damgaard A/S og Michael Rosenberg ApS. Fusionen trådte i kraft den 1. oktober 2015, hvor også nyt domicil på Ove Jensens Allé 35 G i Horsens blev taget i brug. Det nye malerfirma forener alle de kompetencer, som var i de tre tidligere malerfirmaer.

Rådgivning, erfaring og viden!

ROSENBERG - Malerfirmaet har altid prioriteret et tæt samarbejde med arkitekter, rådgivere og hovedentreprenører før, under og efter malerentreprisen. Dette samarbejde har givet alle i malerfirmaet en solid faglig viden om håndtering af byggeprojekter, uanset det drejer sig om nybygning, renovering eller vedligehold.

Værktøjer

Kravene til de færdige overflader er blevet større, og samtidig er byggematerialerne blevet mere forskelligartede. Det stiller meget større krav til rådgiver, når valget af malerbehandling skal foretages og bunden til malerarbejdet skal godkendes.

Erfaringen viser, at det bedste resultat opnås, når rådgiver har haft de rigtige værktøjer til valg af konstruktioner og malerbehandlinger. Det er vi garant for, før malerarbejdet udføres. 

Deres garanti på kvalitet

Det forpligter at yde kvalitet. Alle medlemmer af DANSKE MALERMESTRE er derfor omfattet af DANSKE MALERMESTREs garantiordning, der har til formål at sikre kunderne et håndværksmæssigt korrekt udført malerarbejde.

Lever malerarbejdet af en eller anden grund ikke op til Deres forventninger, har De adgang til at indbringe sagen for DANSKE MALERMESTREs Garantiordning. Garantiordningen udnævner da en uvildig syns- og skønsmand, der vurderer arbejdet. Får De medhold i Deres klage, vil fejlene blive udbedret uden omkostninger for Dem.

Rosenberg er stolte af, at kunne fortælle, at det er yderst sjældent, at der rejses garantisager over for medlemmer af DANSKE MALERMESTRE. Men skulle uheldet være ude, giver Garantiordningen Dem vished for, at problemerne altid bliver løst.

Støtter lokalsporten

Rosenberg Malerfirma er engageret i lokalsamfundet og støtter sporten - se her.


rosenberg_team.png

 


Følg med på Facebook

bubble