Gå på oplevelsesjagt hos BoligTeknik v/Vagns Radio Horsens

Når du køber et produkt i vores butik, gør vores eksperter deres yderste for at levere den bedst tænkelige service.

Hos BOLIGteknik Horsens tager vi os af de kunder der ikke selv kan eller vil, eller dem der bare vil have lidt ekstra...

Vi står klar med den bedste viden og udvikling indenfor radio/tv. Så mangler du hjælp eller lidt inspiration er vi klar.

Vi vurderer løbende det arbejde, vores installatører og samarbejdspartnere udfører, for at sikre optimal kvalitet på vore stillede opgaver. Vi kan hjælpe med alle mærker som LG, Panasonic, Samsung, Pure, Yamaha, B&O osv.

Vores installatører står klar
Hvis dit produkt kræver installation, står vores dygtige installatører klar til at skjule kabler og anvender de bedste materialer til at integrere den perfekte opsætning i dit hjem.

Hurtig reparation værksted
Hvis du mod forventning oplever problemer med produktet, skal du blot kontakte os – så sørger vi for en hurtig, men grundig reparation. Vores kontaktoplysninger finder du her. Fortæl os om problemet, så sørger vi for resten.


Vi sikrer de optimale løsninger indenfor bl.a.:

  • Streaming fra Smartphones og Tablets
  • Kameraovervågning af dit hjem eller mindre virksomhed
  • Skærme i alle størrelser til ethvert formål


BoligTeknik Horsens er stedet man opsøger, når man har behov for råd og vejledning om den nyeste udvikling inden for alle former for produkter indenfor radio og TV. 

Ud over butikken i Horsens har indehaver, Vagn Christensen, også Vagn's Radio Service på samme adresse i Horsens. Denne viden og service bliver samtidig overført til de andre produkter vi servicerer, hvorved du som kunde altid kan forvente den højeste kvalitet fra den tidlige rådgivning til produktet står velfungerende i dit hjem.

"Vores evne til at leve sig ind i kundens behov, vise nærvær og yde en ærlig rådgivning, er vores målestok for succes" udtaler indehaver Vagn Christensen

Køb rente- og gebyrfrit

Hos BoliTeknik v/Vagn's Radio lyder det, at alle fortjener en Bang & Olufsen-oplevelse. Derfor tilbyder de dig, ved køb af alle produkter over 15.000 kr., at købe rente- og gebyrfrit i op til 36 måneder - uden udbetaling. Kig forbi butikken i Hestedamsgade og lad dine drømme blive virkelighed.

boligteknik_banner.jpg

 


Følg med på Facebook

bubble