BoligTeknik

Gå på oplevelsesjagt hos BoligTeknik v/Vagns Radio Horsens

BoligTeknik i Horsens er synonym med effektiv service og kompetent rådgivning funderet i mere end tre årtiers virke i branchen. B&O Horsens opererer med en solid grobund i Østjylland, der bevirker, at vores kunder altid føler sig i sikre hænder. 


Vi sikrer de optimale løsninger indenfor bl.a.:

  • Streaming fra Smartphones og Tablets
  • Kameraovervågning af dit hjem eller mindre virksomhed
  • Skærme i alle størrelser til ethvert formål


Bang & Olufsen Horsens er stedet man opsøger, når man har behov for råd og vejledning om den nyeste udvikling inden for Bang & Olufsens produkter.

Ud over butikken i Horsens har indehaver, Vagn Christensen, også Vagn's Radio Service på samme adresse i Horsens. Vi er specialister i Bang & Olufsen. Denne viden og service bliver samtidig overført til de andre produkter vi servicerer, hvorved du som kunde altid kan forvente den højeste kvalitet fra den tidlige rådgivning til produktet står velfungerende i dit hjem.

"Vores evne til at leve sig ind i kundens behov, vise nærvær og yde en ærlig rådgivning, er vores målestok for succes" udtaler indehaver Vagn Christensen

Køb rente- og gebyrfrit

Hos B&O v/Vagn's Radio lyder det, at alle fortjener en Bang & Olufsen-oplevelse. Derfor tilbyder de dig, ved køb af alle produkter over 15.000 kr., at købe rente- og gebyrfrit i op til 36 måneder - uden udbetaling. Kig forbi butikken i Hestedamsgade og lad dine drømme blive virkelighed.

Produkter:

Apple
Bang & Olufsen

Hos os får du ægte oplevelser med Bang & Olufsen og Apple...


Følg med på Facebook

bubble