Horsens virksomhed står bag revolutionerende kosttilskud med høj procent af fucoidan fra havet

AUKI´s kosttilskud styrker på en naturlig måde dit immunforsvar, er forebyggende og helbredende i forhold til infektioner og virusser. 

AUKI med base i Horsens er et registreret trademark og produkterne er patent pending Worldwide.

AUKI er en ny innovativ dansk/færøsk virksomhed, som med viden, teknologi og tilgang til marine råvarer fra Nordatlanten samt med innovative samarbejdspartnere på Færøerne og Nordisk Tang i et fælles udviklings selskab NORAU. AUKI vil forhandle holistiske, sunde kosttilskud og fødevarer, som desuden er bæredygtige og klimavenlige, med tang og fisk som de bærende elementer. 

Alt ved bæredygtig høstning af tang og ved bæredygtigt fiskeri med MSC godkendelse. 

AUKI´s produkter indeholder alle essentielle aminosyrer samt funktionelle aminosyrederivater, desuden unikke marine polysakkarider som vandopløselige og fermenterbare kostfibre, funktionelle polysakkarider og fucoidan mm. Desuden et højt indhold af cellesalte, cellemineraler, vitaminer, antioxidanter, aktive farvestoffer og mikrobiota fremmende ingredienser.

Vigtigere end nogensinde
Det er vigtigere end nogensinde, at styrke sit immunforsvaret. AUKI´s nye kosttilskud hjælper dig på vejen mod et bedre helbred og sundhed. 

Læs alt om AUKI her.

 
Det siger andre

testemonials_auki_anmeldelser.png 

 


Følg med på Facebook


Følg med på Instagram

bubble