Klinik BlivSmerteFri.dk - vejen til din til velvære.

Klinik BlivSmerteFri.dk ved Brian Langvad Johansen er ekspert i healingshypnose og BMS akupunktur smertebehandling. Klinikken er en del af helse-STEDET i Horsens. 

Brian Langvad Johansen har et brændende ønske om, at hjælpe folk med ondt i krop og sind. Smertelindring både psykisk og fysisk. Med Brian´s socialpædagogiske og narrative tilgang med fokus på relationen til klienten, hjælper Brian med at finde klientens styrkesider og gøre dem stærkere. Det giver en god ballast til i porcessen at få styr på de smerter og problemstillinger, som klienten har med sig til behandlingen. 

Healingshypnose - joHANSEN power
Healingshypnose er en tilstand af afslappethed og i fokuseret bevidsthed, som kan bruges til at skabe personlige forandringer og til at hjælpe med bl.a.: vægttab, angst, fobier, rygestop, selvværd, motivation, stress, depression, tandlægeskræk, flyskræk, overspisning og anorexi. 

BMS smerte akupunktur
Klinikkens smertebehandling hjælper effektivt ved akutte skader og/eller smerter, der har generet gennem længere tid og som forebyggelse for, at det ikke bliver en kronisk skade. Brian anvender BMS akupunktur, ultralyd og TNS i behandlingen af migræne, lændesmerter, gigt, ryg-, nakke- og iskias smerter, discus, hofte, skulder, piskesmæld og meget mere. 

Skønne omgivelser i helse-STEDET
Brian Langvad Johansen holder til i behandlingsmekkaet helse-STEDET i Løvenørnsgade i Horsens. I lyse og venlige lokaler, yderst velegnet i behandlingsforløbet. 

Besøg helse-STEDET her. 


blivlogo.jpg


Følg med på Facebook

bubble