Visage Spa & Hudplejeklinik står klar til at behandle dig til en dejlig sommer.

Visage Hudplejeklinik i Hestedamsgade tilbyder mange behandlingstyper, skønheds- og hudplejeprodukter kurser, undervisning og efteruddannelser. Velkommen til en verden af skønhed og velvære. 

Hos Visage Hudplejeklinik / Mona Lisa Cosmetics finder du et stort udvalg af skønheds- og hudplejeprodukter og masser af behandlingsrum. Derudover tilbydes kurser, undervisning og efteruddannelse under navnet Mona Lisa Cosmetic. 

Klinikken i Hestedamsgade er indrettet i flotte lyse lokaler, med en let og afslappet stemning, beroligende musik og dæmpet lys i behandlingsrummene. 

Vi tilbyder et stort udvalg af behandlingstyper, fra de traditionelle ansigts- og kropsbehandlinger til de lidt mere avancerede behandlinger f.eks. cellulite behandling, permanent hårfjerning med nål/laser, tandblegning og Serum 8.

Desuden kan vi tilbyde permanent makeup fra Danmarks mest erfarne team, ansigtsprodukter, kropsprodukter, håndpleje, fodpleje, selvbruner, parfume og gavekort til fødselsdage og festlige begivenheder. Vores mål er at udføre et naturligt look som er tilpasset din stil, alder og temperament. Hos os kan du være sikker på at arbejdet bliver udført med omhu, sikkerhed og erfaring.

For at sikre dig den bedste behandling, er vi jævnligt på kursus. Vi arbejder kun med de bedste produkter og holder os naturligvis opdaterede på de sidste nye behandlingstrends fra ind- og udland.

Det er vores passion at sørge for du føler dig taget hånd om og i centrum, fra det øjeblik du træder ind ad døren til du igen står ude i det pulserende liv.

Kig ind på vores hjemmeside og lad dig inspirere. Vi glæder os til at se dig.

Online booking her.

Kurser og efteruddannelse hos Mona Lisa Cosmetic - se her.

Mona Lisa Cosmetic webshop her.

Opret en B2B brugerprofil her.

Visage Hudplejeklinik


Følg med på Facebook

bubble