BusinessHorsens

Business Horsens – sammen om mere

Business Horsens er en uafhængig medlemsorganisation med formålet at katalysere udvikling og innovation i virksomheder. Vi er forankret i omtrent 700 lokale virksomhedsmedlemmer - i en tæt alliance med Horsens Kommune og Erhvervshus Midtjylland.

Vi er en uafhængig og uvildig instans som sparringspartner og drivkraft for erhvervslivet - det er vores formål at være katalysator for udvikling og innovation. 

Vi tilbyder vejledning i øjenhøjde af et kompetent hold af forretningsorienterede konsulenter, som er parate til hurtigt at rykke ud med akut vejledning og sparring. Vi arbejder også for at skabe gode rammebetingelser for virksomheder i Horsens Kommune.

Som medlem af Business Horsens bliver der handlet på dine ideer og forslag til at forbedre de lokale erhvervsmæssige forhold. Vi er i tæt dialog og samarbejde med Horsens Kommune og andre offentlige instanser. Det betyder at du som medlem kan bruge os som talerør og sparringspartner, hvis du har brug for en dialog eller påvirke forhold, som har betydning for din virksomhed i Horsens.

Vi er talerør for erhvervslivet i Horsens overfor det offentlige, ligesom vi bruger vores netværk i erhvervslivets organisationer til at arbejde for vores lokale virksomheder. Når du er medlem af Business Horsens, står du derfor ikke alene med dine udfordringer eller dine ideer. 

BusinessHorsens


Følg med på Facebook

bubble