- et sus af østens kærlighed

Kamii i Horsens er meget mere end en sushibar. Hos restauranten finder du et bredt udvalg af retter fra det japanske fusionskøkken. Fælles for alle retterne er, at råvarerne er nøje udvalgte og af højeste kvalitet.

Kamii sushi og restaurant i Horsens frister med lækker sushi og spændende asiatiske retter af højeste kvalitet, som laves og serveres med et sus af østens kærlighed.

Som gæst hos Kamii sushi og restaurant vil du opleve, hvordan der bliver kræset om maden og om dig. Kokkene, der alle er af asiatisk herkomst, sætter en ære i at udvælge de allerbedste råvarer, som sammensættes i smagsnuancer, der sikrer dig en kulinarisk oplevelse ved hvert besøg i restauranten. Også den rustikke indretning er der kræset om, hvilket er med til at give dig en helhedsoplevelse, som for en stund leder tankerne mod fjerne himmelstrøg.

Historien bag

Restauranten i Horsens bygger på samme koncept som den succesfulde restaurant af samme navn i Hjørring. Her startede Kamii udelukkende som en sushibar, men i takt med at efterspørgslen voksede og lokalerne blev udvidet og rykket til en mere central placering i hjertet af Hjørring, blev menukortet også udvidet, så det i dag også omfatter saftige steaks og asiatiske retter - noget for alle i familien!

Kamiis filosofi

Navnet Kamii kan ikke direkte oversættes, men er et ord for det hellige og kan betyde gud og samtidig dække over naturfænomener.

Ifølge Buddhismen kan Kamii være luft, hellige træer, bjerge og vandfald og naturlige råvarer men ordet Kamii dækker også tanker og følelser. Netop følelserne og tankerne er dem restauranten Kamii selv ligger i navnet.

Man snakker om, inden for Buddhismen, at opnå ”zen”, som er en mental tilstand man bør tilstræbe. Det er en tilstand hvor man er i ét med sig selv og sine omgivelser. Man tømmer sine tanker og lever i nuet. Vi tilstræber hos Kamii, at du opnår ”zen”, hver gang du besøger os og nyder et måltid i restauranten.

Derfor tilbyder vi kun det bedste af det bedste, og sørger for en kulinarisk oplevelse ved hvert besøg.

Vi er stolte af vores restaurant og glæder os til at byde dig velkommen i vores gastronomiske univers, hvor kun det bedste er godt nok.

Take Away

Vi glæder os til at byde dig velkommen i restauranten, og tilbyder selvfølgelig også, at du kan tage maden med hjem. Hver gang du bestiller take away for 200 kr. hos Kamii, kan du samle stempler i vores stempelkort, som ved 10 stempler udløser gratis sushi til dig.

Selskaber

Kamii Sushi & Restaurant skaber, med sin centrale beliggenhed i det hyggelige Latinerkvarter i Horsens, en perfekt ramme om dit arrangement. Vi afholder gerne din konfirmation, din firmafest, din fødselsdag eller andre arrangementer, og kan sammensætte en menu helt efter dit ønske. Vi står selvfølgelig også klar med spændende menuforslag, så du bare kan give slip, slappe af og nyde din fest.

Tilbud

Hos Kamii elsker vi at forkæle dig og står hver tirsdag og torsdag klar med lækre tilbud til dig:

  • Tirsdagstilbud - få 20 stk. lækker sushi for kr. 200,-. Nyd dem i restauranten eller som take away
  • Torsdagstilbud - All You Can Eat. Vi bliver ved med at servere vores skønne suhi for dig, indtil du ikke kan mere. Spis alt hvad du kan for kun kr. 288,-

Du er altid velkommen til at kontakte os for mere information.


Følg med på Facebook

bubble