The Burger Concept
- vi er Bytorv Horsens

The Burger Concept tilbyder gastronomisk fastfood i hyggelige og intime omgivelser på torvet i Bytorv Horsens.  

Alle fortjener at have råd til at spise råvarer af bedste kvalitet. Derfor er The Burger Concept stolte af at kunne tilbyde et koncept, der netop tilbyder høj kvalitet, til en super overkommelig pris. The Burger Concept går all-in på den danske madscene, hvor de ønsker at bidrage med et eksklusivt format til den klassiske burger. Der er kælet for detaljerne og ingredienserne er nøje udvalgt, så du altid er sikret en smagsoplevelse, som i den grad vil forkæle dine smagsløg. 

Om T.B.C.
Fortællingen bag The Burger Concept, der er beliggende på torvet i Bytorv Horsens, er kort, men autentisk. T.B.C er en familieejet virksomhed, der er grundlagt af Jakobsen-brødrene.
 
Kun én ting er lige så stor, som Simon og Mortens appetit: nemlig deres gejst for at ændre den danske madscene med deres burgere, som tilføjer en ny gastronomisk dimension til konceptet ‘fastfood’, og som tilmed er til at betale.

Høj kvalitet og yummy burgers
Høj kvalitet er vigtig, og i T.B.C. optik fortjener alle at have råd til at spise råvarer af bedste kvalitet. Derfor er T.B.C. stolte af, at kunne tilbyde et koncept, der netop tilbyder høj kvalitet - og til en overkommelig pris.

T.B.C. går all-in på den danske madscene for at bidrage med et eksklusivt format til den klassiske burger. Der er kælet for detaljerne og ingredienserne er nøje udvalgt, så der altid sikre en smagsoplevelse, som i den grad vil forkæle dine smagsløg!

Åbningstider:
Mandag til lørdag kl. 10-20
Alle søndag kl. 12-20

Velkommen hos The Burger Concept på torvet i Bytorv Horsens.

Åbningstider hos The Burger Concpet:

Mandag – Lørdag: 10.00-20:00
Søndag: 12.00 -20:00

Let tilgængelig P-forhold i Bytorv Horsens
Bytorv Horsens har en parkeringskælder med plads til 150 biler.

Adressen til P-husets indgang er Løvenørnsgade 4-6, 8700 Horsens.

Åbningstider i P-kælderen:
Mandag – Fredag 7.00 – 22.00
Lørdag 9.00 – 22.00
Søndag 10..00 – 22.00

Alle veje fører til Bytorv Horsens i hjertet af Horsens.
Besøg Bytorv Horsens her.

Bytorv Horsens The Burger Concept


Følg med på Facebook

bubble