VBI Park

Vitus Bering Innovation Park Horsens - her mødes viden og virkelighed 

Vitus Bering Innovation Park er en udviklingspark for udviklings- og vækstorienterede virksomheder og iværksættere.

Udviklingsparken bygger på et stærkt fundament af viden, kapital og netværk i kraft af tre store aktører, som alle har base i parken: VIA University College, Insero Horsens og Horsens Erhvervsråd. Fokus er til stadighed på at skabe synergier imellem disse aktører og parkens øvrige ca. 45 erhvervsvirksomheder.

VBI Park tilbyder desuden en række kompetencer og services med det formål at skabe værdi og forretningsmæssig udvikling for parkens beboere. Blandt tilbuddene er rådgivningsydelser til nyetablerede iværksættere.

VBI Park er skabt for at give udviklingsorienterede virksomheder og iværksættere de bedste rammer for vækst.

Udviklingsparken bygger på idéen om at lade viden møde virkelighed for at få innovation til at opstå. Eller sagt på en anden måde: I Vitus Bering Innovation Park bor uddannelse og erhverv side om side for at få det bedste fra hinandens verdener.

Optimale rammer for vækstorienterede virksomheder

Vitus Bering Innovation Park byder på gode rammer og supportfunktioner for udviklings- og vækstorienterede virksomheder og iværksættere.

Fakta om VBI Park:

  • Vitus Bering Innovation Park er en af landets største udviklingsparker med 8000 kvadratmeter fordelt på syv etager

  • Pt. 'bor' 45 virksomheder i udviklingsparken

  • Udviklingsparken er - når huset er fyldt helt op -dimensioneret til 780 personer

  • Udviklingsparken byder på faglige miljøer inden for blandt andet IT, maskinteknik, byggeri, elbiler, organisationsudvikling, markedsføring og innovation

  • Udviklingsparken er ejet af VIA University College og Insero Horsens i fællesskab.

  • Vitus Bering Innovation Park byder på lejemål fra 14 kvadratmeter og opefter, ligesom der er mulighed for at leje en arbejdsplads i et fælleskontor

  • Huset er et energiklasse 1-hus.

Er din virksomhed udviklings- og vækstorienteret - så har vi rammerne!

Vitus Bering Innovation Park er en udviklingspark, der byder på inspirerende rammer og supportfunktioner for udviklings- og vækstorienterede virksomheder og iværksættere.

Udviklingsparken bygger på et stærkt fundament af viden, kapital og netværk i kraft af tre store aktører, som alle har base i udviklingsparken: VIA University College, Insero Horsens og Horsens Erhvervsråd.

Som lejer i huset får du mulighed for at trække på disse tre kapaciteter, ligesom vi kan tilbyde dig adgang til en række kompetencer og services, der alle har til formål at skabe værdi og forretningsmæssig udvikling.

bubble