Hotel Pejsegården er vejen til den gode oplevelse

På Hotel Pejsegården i Brædstrup er du sikret en god, æstetisk hoteloplevelse!

Luksuriøst hotel beliggende i Jylland mellem Horsens og Silkeborg – både smuk natur og hyggeligt byliv er at finde blandt hotellets skønne omgivelser.

Hotellet

Hotel Pejsegården har ialt 118 luksuriøse og rummelige værelser, 2 lækre restauranter og spændende lokaler til afholdelse af kurser og konferencer. Herudover råder Hotel Pejsegården over en bred vifte af både indendørs- såvel som udendørs faciliteter, der er med til at sætte prikken over i’et på dit luksuriøse hotelophold.

Alle hotelværelser kan benyttes som enkelt- og dobbeltværelse. På alle værelser er der badeværelse, opholdsmøbler, skrivebord, tv, hårtørre og 100 af de 118 værelser har en lille hyggelig terrasse.

Hver morgen serverer hotellet en overdådig morgenbuffet med bl.a. friskbagte rundstykker, æg & bacon, lækkert pålæg samt meget andet. Morgenbuffeten er åben fra kl. 7:00 - 10:00.

Du betaler IKKE for parkering, opladning af el-biler, trådløst internet og lån af cykler i sommerperioden. Disse er GRATIS services for alle hotelgæster. 
Internettet rækker på hele hotellet, inklusiv alle hotelværelser. 

Praktiske hoteloplysninger

Restauranter

Får du lyst til lidt lækkert hen på aftenen, er Hotel Pejsegården stedet, hvor til du ikke kører forgæves. Køkkenet lukker først ned kl. 23.00, så der er rig mulighed for at stillet sulten også sent på aftenen.

Hotel Pejsegården byder på ikke mindre end to restauranter! På 1. sal finder du hotellets panorama-restaurant med idyllisk udsigt over byens skove. Her er der rig mulighed for at få en kulinarisk mad- og vinoplevelse.

I kælderen finder du Pejsegårdens bistro "Dillen". Her byder menukortet altid på klassisk dansk mad, samt dagens middagsret til kr. 68,-. Køkkenet er altid fleksibelt og det er med til at sikre at alle kunders specielle ønsker bliver opfyldt. I Dillen er der også mulighed for at bowle, spille billard og udforske den store spillehal - måske endda tage en udfordring op. Muligheder er mange og på Hotel Pejsegården keder man sig sjældent. 

Hver dag er en fest

Hotel Pejsegården har mere end 40 års erfaring i selskabsbranchen, og der er ikke den begivenhed, hotellet ikke har været med til at fejre. Hver fest er forskellig, hvorfor det er vigtigt at vælge et sted, som forstår jeres ønsker og behov. Hotel Pejsegården har sammensat en brochure med helaftensarrangementer, så I ved præcis hvad prisen er, og hvad I får for pengene. 

Hotel Pejsegården er vejen til den gode, æstetiske hoteloplevelse – hvad end du søger ren afslapning eller arbejdsrelateret ophold. 

Book dit ophold i dag! 

Hotel Pejsegården


Følg med på Facebook

bubble