Galleri Brænderigården

Flotte gallerier på Søndergårdsalle i Horsens

Galleri Brænderigården er ejet af Helle og Jørgen Melstrup. Galleriet finder du i nye flotte og store lokaler på Søndergårdsalle i Horsens.

Galleriet har som mission at formidle god kunst af høj kvalitet til virksomheder og private. Vi tilbyder at medvirke ved udsmykningsopgaver, og kan trække på mange anerkendte kunstneres værker og erfaringer. Galleriet samarbejder gerne med kunst-foreninger.
Vi tilstræber at have et repræsentativt udvalg af anerkendte etablerede kunstnere samt i forening hermed tillige at vise værker af yngre kunstnere.

Galleriet råder over ca. 1.000 m2 lyse lokaler. 

Udover galleriets permanente udstillinger, afholdes 6-8 skiftende udstillinger året rundt.

Lej kunstværker

Du har som virksomhed mulighed for at leje kunst hos Galleri Brænderigården. For 3000 kr. om måneden excl. moms, tilbyder vi ca. 15 billeder, både oliemalerier og grafik, som skiftes 2 gange årligt.

Som noget nyt tilbydes nu også et totalkoncept indenfor udlejning hvor man får skiftet kunstværk hver 3. måned og lejer fx 5 billeder for 740,- /md.. Galleriet sørger for ALT - udvælgelse, transport samt op- og nedtagning hver 3. måned. Hvis det ønskes, kan der desuden opsættes en diskret QR-kode, som viser biografier på kunstnerne.

Kunstcirkler og -forening

Galleriet tilbyder interesserede at deltage i en Kunstcirkel, hvor man hver 3. måned får nye værker hjem. Der betales et fast månedligt beløb, og ved udløb vælger man et af de billeder man har haft hængende i perioden.

Der blev i 2008 tilknyttet en kunstforening til galleriet, og der er ca. 100 medlemmer.
Både private og virksomheder kan være medlemmer.

Indramning

Galleri Brænderigården tilbyder i rammeværkstedet at indramme dine fotos, plakater, grafik, lærreder med mere. Til indramning finder du trærammer i mange typer, passepartout i flere farver, lærred med svæveramme, boksramme og meget mere.

Læs mere på galleriets hjemmeside, eller kontakt os for at høre nærmere.


Følg med på Facebook

bubble