Insero

Insero Horsens – skaber vækst og udvikling

Insero Horsens er en fond som har til huse i Vitus Bering Innovation Park. Vi investerer i iværksættere, virksomheder, projekter og uddannelse indenfor energi og kommunikationsteknologi. Vi gør også en indsats for lokale sports- og kulturtilbud. Alle vores investeringer har til formål at skabe vækst og udvikling i lokalområdet mellem Horsens, Hedensted, Juelsminde og Vejle.

Kapital til iværksættere

Insero har investeret i en række iværksættervirksomheder indenfor energi- og kommunikationsteknologi, som har haft et behov for kapital for at realisere forretningen. Vi går ind i en investering for at skabe et attraktivt økonomisk afkast og vi er løbende på udkig efter nye iværksættere med en god forretningside. Vi tilbyder risikovillig kapital, det rette netværk og specialiseret rådgivning. Du kan læse mere om, vores investeringskriterier og hvordan du søger Insero her.

Nye virksomheder og projekter

Insero er i dag en vidensorganisation. Vi har investeret i virksomheder og udviklingsprojekter inden for særligt fem områder: e-mobilitet, IT i energi, geoenergi, energi og byggeri og endelig vedvarende energi. Den faglige viden bruger vi til at hjælpe vores partnere og skabe nye udviklingsprojekter. Udviklingsprojekter kan ofte bane vejen til ny viden og nye muligheder – både for Insero – og for vores samarbejdspartnere. Har du et spændende projekt inden for et af disse områder, så læs mere om vores indsats og ambitioner her.

Uddannelse er fremtiden

Som en del af Inseros ambition om at skabe vækst og udvikling på den lange bane, ønsker vi at styrke fagligheden og interessen for de naturvidenskabelige fag i lokalområdet. Derfor investerer vi i nye innovative uddannelsesprojekter som bidrager til at hæve uddannelsesniveauet i lokalområdet. Vi har helt konkret investeret i mobile laboratorier til områdets skoler, i øget samarbejde mellem uddannelse og erhvervsliv, i en sommerskole for de naturfags-interesserede unge og meget mere. Læs mere om vores spændende projekter og hvordan du søger Insero til et uddannelsesprojekt her.

Sport og kultur

Endeligt investerer Insero i lokale projekter og aktiviteter inden for sport og kultur. Vi vil gerne bidrage til at gøre lokalområdet attraktivt og gøre en forskel i dagligdagen. Vi investerer både i store som små projekter – lige fra talentudvikling af juniorspillere til større koncerter og udstillinger. Læs mere om vores investeringer og hvordan du kan søge os her.

Læs mere Klik her


Følg med på Facebook

bubble