Vi glæder os til at forkæle jer

Mad

Mad er vores passion. Vi elsker mad der er lavet fra bunden, af friske råvarer og så vidt muligt lokale råvarer. Vores køkkenchef deltager i konkurrencer, og han finder heri inspiration til at forkæle vores gæster med lækre retter, bygget op omkring simple råvarer med smagen i højsæde. Vi kan forkæle jer med alt fra morgenplatter, brunches og burgere til lækre aftenmenuer, som du selv kan sammensætte efter smag, behag og sult. Se vores menukort og lad dig friste.

Musik

Vi elsker musik og det er en stor del af vores hverdag. Vi vil derfor også gerne gøre det til en del af din. Vi afholder jævnligt intimkoncerter og har indtil nu blandt andet præsenteret kunstnere som Rasmus Nøhr, Cæcilie Nordby, Sko/Torp og Søs Fenger. Samtidig samarbejder vi med Horsens Ny Teater og Kulisselageret, så vi kan forkæle vores gæster, ikke kun med mad, men med en helaftensoplevelse. Hver fredag og lørdag har vi skruet op for hyggen med en fast DJ, som forkæler øregangene og skruer op for loungestemningen, så I kan slutte jeres aften med feel-good-vibes og lækre cocktails hos os.

Hygge

Vi vil så gerne forkæle jer. Derfor er det vigtigt for os, at én af de tre medejere altid er til stede i restaranten/caféen. Når du besøges os, er det vigtigt for os, at du føler dig hjemme. Vi har forsøgt at skabe de mest perfekte rammer for, at dette kan lade sig gøre bl.a. via indretningen, som leder tankerne hen på en tur i pejsehytten. Hyggen spreder sig over to etager. På førstesalen er der rig mulighed for at afholde møder, modeshows, private selskaber med mere, hvor du kan byde dine gæster inden for i hyggelige, hjemlige omgivelser - helt uden du selv skal røre en finger. Kig forbi vores café/restaurant i de små hyggelige gader i Horsens' latinerkvarter.

Vi glæder os til at forkæle jer.

Kig også forbi vores lille Kaffebar//Tapasbar//Vinbar på Søndergade - GranBar med den unikke stemning.


Følg med på Facebook

bubble