PhotoCare og Guldbech Ure i én og samme butik i Jessensgade 

PhotoCare tilbyder det alt indenfor foto- og videoløsninger til private og erhverv, samt fotografering i vores studie og skolefoto. PhotoCare deler butikslokal med Guldbech Ure & Smykker.

PhotoCare i Jessensgade i Horsens er en del af Danmarks største kæde af fotospecialbutikker.

Hos PhotoCare findes et stort udvalg af fotoudstyr og en række fotografer, der tilbyder portræt- og produktfotografering, samt forevigelse af mindeværdige øjeblikke. I udvalget bl.a. et stort udvalg i kvalitetskameraer, objektiver, videokameraer, albummer og rammer.

De ansatte hos PhotoCare er kundens garanti for den bedste rådgivning og service, så oplevelsen bliver optimal.  

PhotoCare har ligeledes portræt-atelier, hvor der tilbydes alle former for portrætfotografering. Det være sig gravid fotografering, bryllupsfotografering, børne/søskende fotografering og familie fotografering.

30 års erfaring til rådighed
De seneste 9 år har butikschef Lars Rasmussen drevet PhotoCare på Torvet i Horsens. Det nye butikslokale i Jessensgade er større og udover foto- og videoløsninger med alt i tilbehør, sælges der smykker og ure under navnet Guldbech. Lars Rasmussen har været i branchen i 30 år og står nu bag disken, klar til at servicere og rådgive kunderne bedst muligt, i den historiske bygning, der i mange år husede foto-, ure- og smykkebutikken J.P. Nielsens Eftf.  

En historisk bygning
Bygningen i Jessensgade er historisk set en af de ældste i Horsens. Tælles alle kvadratmeter med, er lokalerne dobbelt så store som på Torvet. På 1. sal findes atelier og et ekstra og mindre atelier til pasfotos og småbørnsfotografering.

Lars er sammen med det øvrige personale fra PhotoCare på Torvet ansvarlige for fotoudstyret og Anja Pilegaard er ansvarlig for ure og smykker. 

Sammen med Guldbech Ure & Smykker
PhotoCare deler de smukke lokale i en af byens ældste bygninger sammen med Guldbech Ure & Smykker, der forhandler smykker fra danske og internationale mærker, samt ure.  

Besøg PhotoCares webshop her.

phgroupny.png

phot.jpg


Følg med på Facebook

bubble