Danmarks største Skousen butik i Horsens - med stærk lokal forankring.

Skousen er din lokale ekspert, når det gælder alt indenfor hårde hvidevarer. Skousen matcher fortsat laveste netpris.

Besøg Danmarks største og nye Skousen butik i Horsens. 

Du får dine nye hvidevarer til den laveste netpris i alle vores Skousen-butikker. Samtidig får du den personlige rådgivning og service, som vi er kendte for hos Skousen. Sådan er du garanteret den bedste handel – hver gang! Du finder din lokale Skousen butik i nye flotte lokaler på Høegh Guldbergs Gade 15 C. i Horsens.

- Vores største force er vores hands-on-erfaring med produkterne. Vi har en høj faglig viden og indsigt i produkterne, og det benytter vi når vi skal afdække kundens behov, så vi sammen finder det helt rigtige produkt udfra kundens ønsker og behov samt økonomi. Vores lokale tilknytning til Horsens er selvfølgelig også en stor fordel. Vi er tæt på vores kunder. Har du brug for hjælp til levering, montering, reparation og vedligeholdelse, bortskaffelse eller endda finansiering uden omkostninger, står vi selvfølgelig også til rådighed, lyder det fra Skousen på Høegh Guldbergs Gade 15 C.

Du finder altid billige hvidevarer hos Skousen

Hos Skousen kan du købe billige hvidevarer uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi forhandler både de kendte mærker og de mindre kendte, så der altid er et stort udvalg af hvidevarer for vores kunder at vælge imellem. 

Skousen har solgt hvidevarer på det danske marked i 60 år. Skousen er en af skandinaviens største indkøbere af hårde hvidevarer, det sikrer de helt rigtige indkøbspriser på varerne. Derfor kan vi altid være konkurrencedygtige.

Besøg os på vores nye adresse Høegh Guldbergs Gade 15C. 

 

 


Følg med på Facebook

bubble