GØR DET ORDENTLIGT - start hos XL-Byg Brejnholt på Marsalle i Horsens 

XL-Byg Brejnholt i Horsens er et XL-PRO center, der henvender sig til håndværksmestre, erhvervskunder, entreprenører og til gør-det-selv folket, som ønsker at udføre opgaven i højeste kvalitet. 

XL-Byg Brejnholt i Horsens er et 9000 m2 stort byggecenter primært for de professionelle, men alle, der ønsker høj kvalitet, er velkomne. Kunden vil altid være i fokus.

XL-Byg Brejnholt tilbyder og leverer professionelt værktøj, byggematerialer, sikkerhedsudstyr og meget andet til en lang række håndværksmestre, entreprenører og erhvervskunder. Udvalget af kvalitetsprodukter er stort og medarbejderne i prof-centrene har stor ekspertise i at rådgive eksperter.

Din lokale forretning
Byggecentret på Marsalle i Horsens er fyldt med kvalitetsprodukter. Hurtig levering har altid været en vigtig del af forretningen og en effektiv og lokal distribution, gør det nemt at levere produkterne til kunder i hele Østjylland.

Let tilgængelighed
XL-Byg Brejnholt gør, med sin unikke beliggenhed på Marsalle i Horsens Syd, det let for håndværksmestre og erhvervskunder at besøge og handle i byggecentret. 

 - "Adressen er perfekt for os. Det er hurtigt og let at komme til vores byggecenter, hvilket betyder meget for håndværksmestrene og erhvervskunder. De undgår en trafikeret bymidte", fastslår direktør Jan Busk, der har 33 års erfaring i branchen. 

Ganske få kilometer fra prof-afdelingen på Marsalle i Horsens, finder du XL Byg Brejnholt i Hornsyld, hvor varesortimentet primært henvender sig til private kunder. Havemøbler, alt til haven, grill og brændeovne og lignende, så kører du ikke forgæves ved at tage turen til XL-Byg Brejnholt i Hornsyld. Læs mere her.

XL-Byg Brejnholt i Horsens åbnede den 1. april 2019 i samarbejde med Hornsyld Købmandsgård. Der findes 12 XL-Byg Brejnholt byggecentre i Danmark. 


tilmeld-dig-xl-byg-kaedens--proffcenter-nyhedsbrev.jpg

 


Følg med på Facebook

bubble