Fahlen VVS & Blik - din trygge partner indenfor alt VVS, varmekilder, ventilation og blikarbejde.  

Tryghed, kvalitet og faglig dygtighed er de vigtigste elementer hos Fahlen VVS & Blik i Horsens, der er klar til at hjælpe dig, i dit hjem eller i din virksomhed, med VVS, vand, varme, ventilation og blik.  

Fahlen VVS & Blik er autoriseret VVS-installatører. Det er din sikkerhed for veludført arbejde og den bedste løsning. 

Hvad hjælper vi med?
Alt indenfor VVS-arbejde udføres, dvs. alle opgaver hos dig der har med vand, varme, ventilation og sanitetsteknik (afløb, toilet og badeværelse), at gøre. Det kan være alt lige fra en vandhane, der drypper, til et ventilationsanlæg, der ikke fungerer. Ofte kombineres VVS-opgaver med blikkenslagerarbejde, og her kan Fahlen VVS & Blik sagtens træde til, da blikkenslagere er in-house og med sit blikværksted.

Hvem hjælper vi?
Fahlen VVS & Blik udfører både reparationer, vedligeholdelse og etablering af nyt. Det gælder opgaver for private, virksomheder, boligselskaber, forsikringsselskaber og samarbejdspartnere m.fl. 

Fahlen VVS & Blik sætter altid en ære i at gøre arbejde ordentligt, både med fokus på kvaliteten i arbejdet og i løsningen - altid med nærhed og rådgivning gennem hele forløbet, hvad end det er en mindre opgave eller et større projekt.

Hos Fahlen VVS & Blik kan du regne med, at alle aftaler overholdes, det samme med tidsfrister og priser. Derudover altid professionelt og med god service.

Kontakt Fahlen VVS & Blik næste gang, du står foran at skulle have løst en opgave indenfor VVS, varme, vand, ventilation eller blik. 

Ring på telefon: 2423 3005.

fahlen-vvs-paa-best-of-horsens-bundbanner-kontaktjpg.png

 


Følg med på Facebook

bubble