Horsens Cykler - familieejet cykelhandler i midtbyen med stor udstråling. 

Indehaver Kai Verner Andersen og hans datter Julie sørger for, at kunden hos Horsens Cykler får den bedste og meget personlige oplevelse. 

Hos Horsens Cykler er personlig betjening og god service et must. Vi forsøger at komme helt tæt på vores kunder for at afdække deres behov på bedste vis.

Horsens Cykler blev grundlagt d. 1 april 2003 af Kai Verner Andersen og , siden da er butikken flyttet til nye og større lokaler.

Stort og bredt sortiment

Hos Horsens Cykler finder du et bredt udvalg af cykler og cykeltilbehør i høj standard, med vores brede varesortiment kan vi imødekomme de fleste kunder uafhængigt af præferencer, niveau og erfaring.

Vi går ikke på kompromis med hverken service eller kvalitet, når det gælder køb eller reparation af din cykel.

Da vi har mange års erfaringen indenfor branchen er du sikret en kompetent rådgivning baseret på erfaring, faglig stolthed og mangeårig interesse for cykler.

Ligesom du oplever et højt serviceniveau på værkstedet.

Tryghed og sikkerhed

Horsens Cykler er medlem af brancheorganisationen Danske Cykelhandlere, som også garanterer for gode råd og vejledning af faguddannet personale når du køber ny cykel hos medlemmer af denne organisation, foruden dette er du sikret op til 5 års reklamationsret.

Skulle du have nogle spørgsmål, så er du velkommen til at ringe til os på tlf. eller skrive en mail til os. Du er også velkommen til at tage et smut forbi butikken, hvor vores faguddannede personale, gør alt for at give dig den bedste service og vejledning til din cykel.

Horsens Cykler tilbyder:

Et bredt udvalg af kvalitetscykler.
Stort udvalg af cykelmærker.
Stor brancheerfaring.
Værksted hvor god service er en selvfølge.
Reparation og serviceeftersyn af cykler.

Inspiration til første-gangs-cyklende og træningen her.

Horsens Cykler webshop

Cykelfolket fra hele Danmark kan handle hos Horsens Cykler. Bag idéen og driften af webshoppen står Kai Verner´s datter Julie Østergaard. Besøg shoppen her.

Vidste du at Horsens Cykler udlåner el-cykler?

I samarbejde med Horsens Kommune og cykelbiblioteket, kan du frem til juli 2019 booke en el-cykel og teste den i op til 7 dage. Horsens Cykler er gået med i samarbejdet, i håbet om et sundere Horsens. Målet er til gavn for alle, at få flere cyklister og mindre bilister på vejene. Horsens Cykler ved også af erfaring, at elcyklen ikke kun gavner vores sundhed, det gavner også vores økonomi.

Vil du booke en låne el-cykel så læs mere her:
cykelby.horsens.dk/dk/horsens-cykelbibliotek/


hccykelby-horsens-logo.png


Følg med på Facebook

bubble