Horsens Cykler er en af byens førende cykelleverandører til dig og din familie.

I april åbnede Horsens Cykler i nye lokaler på Lichtenbergsgade 3A (ved siden af HUGO blomster) med let tilgængelighed med P-plads lige udenfor døren.

Julie Østergaard og Kai-Verner Andersen er faldet godt til i de nye flotte lokaler i Lichtenbergsgade i Horsens. Ved flytningen satte Julie Østergaard sig i sadlen og står i spidsen for Horsens Cykler.

Hos Horsens Cykler er personlig betjening og god service et must - og helt tæt på kunderne for at afdække behov på bedste vis.

Horsens Cykler blev grundlagt d. 1 april 2003 af Kai-Verner Andersen og næste skridt i historien var flytningen til de nye lokaler.

Stort og bredt sortiment
Hos Horsens Cykler finder du et bredt udvalg af cykler og cykeltilbehør i høj standard, med vores brede varesortiment kan vi imødekomme de fleste kunder uafhængigt af præferencer, niveau og erfaring.

Horsens Cykler går ikke på kompromis med hverken service eller kvalitet, når det gælder køb eller reparation af din cykel.

Personalet og mekanikerne har mange års erfaring indenfor branchen, derfor er du altid sikret en kompetent rådgivning baseret på erfaring, faglig stolthed og mangeårig interesse for cykler.

Ligesom du oplever et højt serviceniveau på værkstedet.

Tryghed og sikkerhed
Horsens Cykler er medlem af brancheorganisationen Danske Cykelhandlere, som også garanterer for gode råd og vejledning af faguddannet personale når du køber ny cykel hos medlemmer af denne organisation, foruden dette er du sikret op til 5 års reklamationsret.

Skulle du have nogle spørgsmål, så er du velkommen til at ringe til os på tlf. eller skrive en mail til os. Du er også velkommen til at tage et smut forbi butikken, hvor vores faguddannede personale, gør alt for at give dig den bedste service og vejledning til din cykel.

Horsens Cykler tilbyder:

Et bredt udvalg af kvalitetscykler.
Stort udvalg af cykelmærker.
Stor brancheerfaring.
Værksted hvor god service er en selvfølge.
Reparation og serviceeftersyn af cykler.

Inspiration til første-gangs-cyklende og træningen her.

Horsens Cykler webshop
Cykelfolket fra hele Danmark kan handle hos Horsens Cykler. Bag idéen og driften af webshoppen står Kai Verner´s datter Julie Østergaard. Besøg shoppen her.

hccykelby-horsens-logo.png


Følg med på Facebook

bubble