Horsens & Friends

Store oplevelser med Horsens & Friends

Horsens & Friends er et aktionærselskab med 15 aktionærer samt en sponsorkreds bestående af virksomheder og enkeltpersoner fra Horsens og omegn. 

Som sponsor i Horsens & Friends bliver dine medarbejdere en del af Club Horsens & Friends hvor de løbende modtager attraktive koncert- og eventtilbud.

Horsens & Friends vil give kommunens borgere og besøgende oplevelser for livet, og mindeværdige øjeblikke der brænder sig fast, samtidig med at vi skaber en levende kulturfortælling om Horsens, og bidrager med et givtigt kulturudbud året rundt.

Vi arbejder hver dag for, at vores by får succes og bliver husket for de mindeværdige, kulturelle oplevelser vi sammen skaber.

Vi er passionerede mennesker med en særlig sans for udvikling og afvikling af kulturarrangementer, og det skal til enhver tid kunne opleves og mærkes, når vi går forrest og inpirerer, engagerer og samarbejder med byen og omverden.

Altid til glæde og ære for nuværende og kommende borgere i Horsens Kommune.

Det hele handler om fællesskab. Om sammenholdet i en by og kærligheden til den.

Om at skabe noget der gør en forskel, og som gør mennesker glade og stolte.

Det handler om musik og kultur. Og om alle de magiske øjeblikke der opstår.

Vi er passionerede mennesker med en særlig sans for kvalitet, og det skal til enhver tid kunne opleves og mærkes hele vejen rundt i den forskel vi vil skabe gennem inspiration og engagement.

Altid til glæde og ære for os alle i Horsens Kommune.

I virkeligheden handler det hele om at være med.

 


Følg med på Facebook

bubble