Din lokale og nationale vognmand for erhvervskunder. 

Bøje Kran- & Maskintransport er specialister i kran- og maskintransport, af enhver art, for ehvervskunder i Horsens og i hele Danmark

Leder du efter en vognmand, der kan hjælpe dig med din kran- eller transportopgave?

Så er du kommet til det helt rette vognmandsfirma. Hos Bøje Kran- & Maskintransport A/S har vi solid erfaring med en række forskelligartede opgaver inden for transport og kørsel.

Bøje Kran- & Maskintransport arbejder som vognmand for en række erhvervskunder i blandt andet Horsens, Vejle, Aarhus og omegn. 

16 års erfaring

​Når du vælger at lade Bøje Kran- & Maskintransport hjælpe dig med din opgave, så kan du altid være sikker på, at den bliver udført med stor erfaring.

- Vi har 16 års erfaring som vognmand, og vi har gennem årene hjulpet mange forskellige kunder med en lang række forskelligartede transportopgaver. Til vores arbejde har vi fire kranbiler, herunder vores elektriske kran, en trailer og 11 trucks. Det betyder, at vi altid har en kranbil eller en truck, der passer i størrelsen til lige netop din opgave, fortæller Thomas Bøje.

I hele Danmark

Herudover har Bøje Kran- & Maskintransport også mange kunder på Sjælland og i København. Alle opgaver i hele landet håndteres meget gerne.

Stort set alle opgaver klares og der tages gerne imod forespørgsler om specielle løft med kran eller transport.

- Vi vil altid gøre vores ypperste for at løse opgaven for dig til din fulde tilfredshed. Udført med høj service og professionialisme, samt til tiden, fortæller indehaver Thomas Bøje. 

Kompetencerne er mange, herunder al maskintransport, bådkørsel, pavillion og sommerhus transport, trucks, elektriske kraner, samt lageropbevaring i bl.a. de nyopførte haller på Meteorvej 9 i Horsens. 

Kontakt Bøje Kran- & Maskintransport for et uforpligtende tilbud på +45 25 222 666.

Administration: Stensballe Strandvej 38D - 8700 Horsens
Lageradresse: Meteorvej 9 - 8700 Horsens

boje-bundbanner.png


Følg med på Facebook

bubble