Roesgaard
- når overblik skaber værdi

Fra traditionel revision til rådgivningshus med tunge kompetencer. 

Hos Roesgaard har vi samlet revision, rådgivning og jura under ét tag. Med et stærkt internt samarbejde favner vi hele din virksomhed og skaber udvikling og vækst - sammen med dig. Vi er centralt placeret i Horsens og har over 95 ansatte, heraf ni partnere.

Vi vægter de langvarige og nære relationer til vores kunder. Gennem viden og indsigt i din virksomhed har vi de bedste forudsætninger for at spotte dit forretmingsmæssige potentiale og hjælpe dig med at nå dine målsætninger.

Som kunde hos Roesgaard får du den rådgivning og sparring, du har behov for, når du møder udfordringer i driften, skal håndtere krav fra myndighederne eller vil rustes til et møde med banken.

Vi uddanner os løbende, så vi kan tilbyde dig den bedste rådgivning, uanset om du har brug for hjælp til regnskaber eller ønsker at digitalisere din organisation eller virksomhed.

Vi har ikke kun et skarpt øje for tallene. Vi snakker forretning.

Vi er tæt på
Vi værner om de langvarige relationer, da nærheden og indsigten i vores kunders forretninger er grundlaget for alt, hvad vi foretager os – og vores evne til at skabe udvikling og vækst. Desuden støtter vi en lang række lokale organisationer og initiativer, da sport og kultur er en stor og vigtig del af Horsens’ historie og brand.

Vi får forrest
Et af de områder, vi især udforsker og holder os opdaterede på, er den digitale udvikling. Vi oplever, at stadig flere virksomheder automatiserer gentagne, manuelle opgaver med Robotic Process Automation (RPA), som frigiver ressourcer hos de ansatte til mere værdiskabende opgaver, og det kan ses på bundlinjen.

Siden 2018 har vi arbejdet med RPA og har mere end 20 robotter internt i huset. De reducerer vores trivielle arbejde betydeligt og er med til at udføre kvalitetskontrol. Vores specialister hjælper vores kunder med at spotte RPA-venlige processer og rådgiver og rådgiver om, hvornår der er et RPA-potentiale.


Besøg Roesgaard her: www.roesgaard.dk 

 

bubble