Dalle Valle - vi er Bytorv Horsens.

Dalle Valle i det moderniserede Bytorv Horsens tilbyder en stor og  velsmagende brunch, børnemenu og et dejligt aften a la carte menukort, samt alle former for drikkevarer. 

Dalle Valle i Bytorv Horsens er den højeste beliggende restaurant i Horsens, med en smuk udsigt udover den sydlige del af Horsens. 

På Dalle Valle er det også muligt at nyde sin mad og drikke udenfor på en velindrettet og hyggelig restaurant, der er placeret med udsigten over sydbyen. 

Menukortet hos Dalle Valle er fyldt med velsmagende retter, med en stor brunch med alt mulig godt, en dejlig frokost, a la carte til lidt senere på dagen - og sidst men ikke mindst skønne tilhørende vine og drikke.

Den alternative restaurant.
Hos Dalle Valle er der plads til alle. Du vil aldrig gå sulten fra Dalle Valle, hvor der er mad til enhver smag og ønske. Hvis du er sulten efter en dejlig og stor brunch, så er Dalle Valle det rette sted for dig og din familie.

Alt under ét tag. 
Dalle Valle er yderst velegnet til et pitstop efter shoppingturen i Bytorv Horsens. Med store markante aktører som Kids Coolshop, H&M og Sport24, tæt på restauranten, alle beliggende på 1. sal, så kan det hele kombineres til den bedste oplevelse. Der er altid godt vejr og vindstille - det er de bedste forudsætninger for en dejlig shopping oplevelse. 

Med 30 butikker og spisesteder samlet under ét tag, er Bytorv Horsens en kæmpe gevinst for Horsens og for detailhandlen i midtbyen. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Dalle Valle på 1. sal i Bytorv Horsens.

Åbningstider i Dalle Valle
Mandag – torsdag kl. 10 – 21
Fredag kl. 10-21
Lørdag kl. 10-21
Alle søndage kl. 10-20

Let tilgængelig P-forhold i Bytorv Horsens.
Bytorv Horsens har en parkeringskælder med plads til 150 biler.

Adressen til P-husets indgang er Løvenørnsgade 4-6, 8700 Horsens.

Åbningstider i P-kælderen:
Mandag – Fredag 7.00 – 22.00
Lørdag 9.00 – 22.00
Søndag 10..00 – 22.00*

Alle veje fører til Bytorv Horsens i hjertet af Horsens.
Besøg Bytorv Horsens her.


Følg med på Facebook

bubble