Flere end 2000 trafikanter har indløst kørekort hos Søren Laursen, indehaver af City Drive Køreskole. 

City Drive Horsens har køreprøve-forberedende kurser til bil samt motorcykel og varetager på årsplan uddannelsen af over 180 bilister.

City Drive Køreskole udmærker sig ved en meget lav dumpeprocent ved teoriprøver såvel som ved køreprøver. City Drive har dertil en gennemskuelig prispolitik, hvor alle kan være med.

Kørekort til bil og motorcykel tilbydes, samt generhverv. 

Bliv en sikker bilist
Instruktør ved City Drive Horsens er i besiddelse af de pædagogiske uddannelses- og arbejdsmæssige kompetencer, der skal til for at sikre dig de rette kompetencer som trafikant. Det er særlig vigtigt, at du som elev føler dig i gode hænder både i teorilokalet og i køreundervisningen, således at du opnår de manøvre mæssige færdiggheder, der skal til for at tage et kørekort.

Hos City Drive ligger vi også stor vægt på, at det bliver en god oplevelse at lære at køre bil, så det bliver dejligt at sætte sig ind i bilen for at køre.

City Drive garanterer, at du er godt forberedt, når du sætter dig ind bag rattet til køreprøven - og at du har erhvervet dig de bedste forudsætninger for at blive en HENSYNSFULD, ANSVARSBEVIDST og frem for alt SIKKER BILIST.

Gratis prøvetime
Den første teoriaften ved City drive Horsens er gratis og uforpligtende, så du har mulighed for at vurdere undervisningen og få svar på de spørgsmål, du måtte have, før du beslutter dig for køreskolen.

Nye teorihold starter hver måned. Tilmelding kan ske over telefonen eller via denne hjemmeside, hvor du også kan finde svar på de mest almindelige praktiske, teoretiske og økonomiske spørgsmålVelkommen til din City Drive køreskole!

- Mit navn er Søren Laursen, og jeg har køreskolen City Drive i Horsens. Jeg har været kørelærer siden 1996, og jeg har siden da uddannet mere end 2000 trafikkanter. Mine elever har byens bedste beståelsesprocent, og det krediterer jeg til min både saglige, men også afslappet undervisning, hvor der er tid til både spørgsmål og popcorn! Jeg har den tilgang, at når man har det sjovt, så lærer man bedre! Derfor har vi det gerne lidt sjovt, når vi gennemgår både praktisk- og teoretisk undervisning, fortæller Søren Laursen, som henviser til køreskolens hjemmeside, hvor datoerne for de nye hold findes. 

Se dem her.


city-drive-koereskole_banner.jpg


Følg med på Facebook

bubble